Valaki annyira unatkozott a karanténban, hogy fából elkészítette a GTA 5 térképét

2020. június 03.
9.7961
Maniac profilja, adatai
Maniac
Elképesztő dolgokat hozott ki az emberekből a lassan lecsengő járványhelyzet miatt alkalmazott bezártság, így volt ember például, aki azzal töltötte az elmúlt heteket, hogy kifaragta fából a GTA 5 komplett térképét.
 

Ami nem volt éppenséggel kis munka, hiszen Los Santos elképesztően hatalmas, hősünk pedig a bemutatott fotók alapján többszintes, 3D-s térképben gondolkodott, amelyen minden utat, minden fontosabb pontot, dombot és egyebet ábrázolt, hovatovább feliratozott is.

Valaki annyira unatkozott a karanténban, hogy fából elkészítette a GTA 5 térképét - 2. kép

Sajnos konkrétan a munkafolyamatról nem kaptunk képeket és videókat, csak a végeredményről készült néhány fotó, és bár nem akarjuk a munka értékét lefitymálni, de mivel az Originalartwork saját webshopjában megvásárolható lett a termék - többféle méretben -, ezért vélhetően valamilyen marógép állhat a dolog hátterében, így inkább programozásról, mint kézügyességről van szó. A látványos művet azonban így is érdemes megcsodálni, IDE kattintva pedig rengeteg fotót is találhatsz róla.
3 hozzászólás

totyak

8 hónapja, 5 napja

Nem tudom mivel készül, de nem az unalom vezérelte a készítőt, hiszen tényleg árulja a shopban. Ez persze nem vesz el semmit a minőségéből, csak kissé túl van árazva.

válasz erre

Patrik94

8 hónapja, 6 napja

Igen nagy fanatikusnak kell lennie annak aki megveszi.

válasz erre

VaPe

8 hónapja, 6 napja

Egyértelműen gép, 3D nyomtató vagy ilyesmi.

válasz erre
Grand Theft Auto V
8.255 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt