Vagány járgányt kapott legújabb frissítésével a Final Fantasy XV

2017. június 26.
4.5701
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy újabb frissítéssel gazdagodott a Final Fantasy XV, ami bár elsődlegesen abból a célból született meg, hogy előkészítse a terepet a várhatóan holnap debütáló Episode Prompto bővítménynek, de a több mint 8 és fél gigabájtos patch ennél sokkal többet tud.

Azon túl ugyanis, hogy vélhetően már előre letölthetjük általa a kiegészítő egy jelentős részét, illetve egy sor hibajavítást hajt végre, hozzáad az alapokhoz egy vadonatúj autót is, ami konkrétan egy hatalmas kerekekkel megáldott terepjáróvá alakítja a Regaliát.

A kérdéses nagy kerekűt a frissítés után Cindy-nél tudjuk elérni, illetve átalakíttatni magunknak, és ha még éppen töltene a patch, akkor addig érdemes lehet megnézni mozgásban a kérdéses járgányt az alábbiakban. Megéri, mert durva lett!

Nézd nagyban ezt a videót!



Final Fantasy XV, ami bár elsődlegesen abból a célból született meg, hogy előkészítse a terepet a várhatóan holnap debütáló Episode Prompto bővítménynek, de a több mint 8 és fél gigabájtos patch ennél sokkal többet tud.'>
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 4 hónapja és 3 napja

Ez még mindig rohadt jól néz ki. Remélem a nagy bejelentés a PC kiadás lesz a Gamescomon.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 4 hónapja és 3 napja

Lol hogy le lehet tarolni az ellenséget vele. Azon kívül nem sok haszna. Chocoboval sokkal királyabb terepen mászkálni. Az autó legjobb része a repülés, azzal gyorsan át lehet vágni a térképet. Leszállni tovább tart. röhögő smiley

válasz erre
Final Fantasy XV
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja