Vagány halloweeni kosztümökkel és Darkstalkers DLC-vel gyarapodik a Street Fighter V

2018. szeptember 18.
6.3761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Capcom két újabb bővítményt is bemutatott a Street Fighter V rajongóinak, így lehullt a lepel elsőként a Halloween Costumes 2018 névre keresztelt pakkról, amivel a csapat értelemszerűen a közelgő Halloweenre készülődik gőzerővel.

A kérdéses csomag részeként így Abigail, Falke, Kolin és Guile kapnak egy-egy ijesztő szettet, melyek mindegyike 4 dollárba kerül majd, tehát ismét jól lehúzza a rajongókat a Capcom, de ezt már megszokhattuk tőlük.

Érdekesség, hogy a csapat a tavalyi és a tavaly előtti halloweeni bundle csomagokat is újra árulni kezdi - a 2016-ost hat kosztümmel és a Spooky Arena pályával 10 dollárért, a 2017-est hat ruhával, mintegy 7 dollárért -, miközben egy Darkstalkers-témájú kiegészítőről is lehullt a lepel.

A 15 dollárra árazott és szeptember 25-én érkező Darkstalkers Bundle mintegy hat új ruhát tartogat a rajongóknak a Capcom régi verekedős játékából, így Urien egy Donovan, Chun-Li egy Morrigan, Juri egy Lili, Ed egy Demitri, Menat pedig egy Felicia és egy Khaibit ruhácskával bővül általa.

Nézd nagyban ezt a videót!





Street Fighter V rajongóinak, így lehullt a lepel elsőként a Halloween Costumes 2018 névre keresztelt pakkról, amivel a csapat értelemszerűen a közelgő Halloweenre készülődik gőzerővel.'>
1 hozzászólás

muki

6 éve, 23 napja

Nem elég hogy hülyén néznek ki, még fizess is érte! röhögő smiley

válasz erre
Street Fighter V
7.700 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja