Vadonatúj kiadásban, alaposan újragondolva jelenhet meg ismét a Metal Gear Solid 5?

2019. augusztus 09.
5.2881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyon masszív pletyka látott napvilágot a 4chan segítségével - tehát már most osszuk el kettővel a dolgot, és még így is kételkedjünk - arról, hogy a Konami még az idén újra kiadja a Metal Gear Solid 5-öt.
 

Erre azért érez kényszert a kiadó, mert szeretné egy kicsit kompenzálni a rajongókat a Metal Gear Survive miatt, noha a Metal Gear Solid 5: Demon Edition névre hallgató kiadás - mely állítólag decemberben érkezhet - rengeteg megdöbbentő extrával szolgálna, így például teljesen új szinkronok érkeznének hozzá, sőt a sztori is megváltozna, így 3 órányi új átvezető és bővítés társulna hozzá, miközben a Ground Zeroes teljes egészében integrálva lenne az alkotásba, mint prológus.

A Metal Gear Solid 5: Demon Edition állítólag nemcsak PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, hanem már Nintendo Switch-re is megjelenhetne, de ne felejtsétek el, hogy egyelőre csak egy megalapozatlan pletyka az egész, semmi több.
5 hozzászólás

totyak

1 éve, 6 hónapja és 20 napja

Simán kiadni értelmetlen, plusz játékidővel, átvariálással már inkább látom értelmét. Ettől függetlenül valami nagyon nyomott árat kellene kapnia, de félő, hogy nem úgy lesz.

válasz erre

WickedSick

1 éve, 6 hónapja és 21 napja

Teljesen logikus döntés lenne. A Death Stranding megjelenésének idejére környékezné a Konami, és esetlegesen azokat a bizonyos kivágott tartalmakat, amiket Imperator is említ, vis****akják, akkor nem kizárt, hogy a rajongók figyelme a Death Stranding helyett megint az MGS V-re helyeződik. Marketingből csillagos ötös lenne, más kérdés, hogy mennyire sülne be végül az egész, ha kiderül, hogy a sztori még így sem nagy eresztés

válasz erre

Imperator

1 éve, 6 hónapja és 21 napja

Az 5. rész finoman fogalmazva nem a fő sorozat legerősebb pontja, nem is tudnám Metal Gearnek nevezni, viszont ha ez a +3 óra visszahelyezi az MGS történet szempontjából kivágott lényeges részeket, akkor már van értelme ennek a kiadásnak.

válasz erre

Direktor

1 éve, 6 hónapja és 21 napja

Öööööö... Oké. De.... Miért is? Ja a Survive **** akkor nem azon kéne csiszolni?

válasz erre

Patrik94

1 éve, 6 hónapja és 21 napja

Nemár. Minek erőltetik az ezredik remake-et????

válasz erre
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain
9.299 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja