Vadonatúj kiadásban, alaposan újragondolva jelenhet meg ismét a Metal Gear Solid 5?

2019. augusztus 09.
5.1751
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyon masszív pletyka látott napvilágot a 4chan segítségével - tehát már most osszuk el kettővel a dolgot, és még így is kételkedjünk - arról, hogy a Konami még az idén újra kiadja a Metal Gear Solid 5-öt.

Erre azért érez kényszert a kiadó, mert szeretné egy kicsit kompenzálni a rajongókat a Metal Gear Survive miatt, noha a Metal Gear Solid 5: Demon Edition névre hallgató kiadás - mely állítólag decemberben érkezhet - rengeteg megdöbbentő extrával szolgálna, így például teljesen új szinkronok érkeznének hozzá, sőt a sztori is megváltozna, így 3 órányi új átvezető és bővítés társulna hozzá, miközben a Ground Zeroes teljes egészében integrálva lenne az alkotásba, mint prológus.

A Metal Gear Solid 5: Demon Edition állítólag nemcsak PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, hanem már Nintendo Switch-re is megjelenhetne, de ne felejtsétek el, hogy egyelőre csak egy megalapozatlan pletyka az egész, semmi több.
5 hozzászólás

totyak

10 hónapja, 1 hete és 4 napja

Simán kiadni értelmetlen, plusz játékidővel, átvariálással már inkább látom értelmét. Ettől függetlenül valami nagyon nyomott árat kellene kapnia, de félő, hogy nem úgy lesz.

válasz erre

WickedSick

10 hónapja, 1 hete és 5 napja

Teljesen logikus döntés lenne. A Death Stranding megjelenésének idejére környékezné a Konami, és esetlegesen azokat a bizonyos kivágott tartalmakat, amiket Imperator is említ, vis****akják, akkor nem kizárt, hogy a rajongók figyelme a Death Stranding helyett megint az MGS V-re helyeződik. Marketingből csillagos ötös lenne, más kérdés, hogy mennyire sülne be végül az egész, ha kiderül, hogy a sztori még így sem nagy eresztés

válasz erre

Imperator

10 hónapja, 1 hete és 5 napja

Az 5. rész finoman fogalmazva nem a fő sorozat legerősebb pontja, nem is tudnám Metal Gearnek nevezni, viszont ha ez a +3 óra visszahelyezi az MGS történet szempontjából kivágott lényeges részeket, akkor már van értelme ennek a kiadásnak.

válasz erre

Direktor

10 hónapja, 1 hete és 5 napja

Öööööö... Oké. De.... Miért is? Ja a Survive **** akkor nem azon kéne csiszolni?

válasz erre

Patrik94

10 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nemár. Minek erőltetik az ezredik remake-et????

válasz erre
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain
9.299 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja