Advertisement

Vadítóan dögös olasz ággal gazdagodott a World of Tanks

2021. január 26.
16.7661
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Wargaming belengette a 2021-es év első nagyobb World of Tanks frissítését, amin keresztül egy új ág kerül az olasz tankok színterére, valamint az automata újratárazást is fejleszti az update által a stúdió.
 

Az olasz Heavy ágon több újdonságot is kioldhatunk, és ha kimaxoltuk a vonalat, akkor a Tier X-es Rinoceronte vár ránk. Ez az ág eltér a többitől azon a téren, hogy válthatunk a sima és a sortüzelés között, Tier VIII felett pedig 50%-kal gyorsabban süthetjük el a következő lövésünket, így gyakorlatilag tüzelhetünk még egyet, mielőtt táraznánk.

Négy csomagnyi küldetés is landolt a játékban, melyek szintúgy az olasz ágra összpontosítanak, melyek nyomán a nemzetre jellemző emblémákat és egyebeket adnak a fejlesztők. Érdekesség, hogy az új olasz ág tagjai magukon viselik az ország autógyártására jellemző küllemet, így irtó szexi vasdarabokkal szemezhetünk.

Nézd nagyban ezt a videót!
Másfelől pedig a Platoons 2.0 segít a játékosoknak könnyebben szakaszt találni, könnyebben összeállhatunk, alkalmazhatunk szűrőket, de minderről az alábbi trailer bővebben is mesél nektek:

3 hozzászólás

Patrik94

1 hónapja, 2 napja

Vissza kéne térnem, rohadt rég toltam...

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 2 napja

A sok goldos irreális sebzés miatt én otthagytam egy jó ideje.

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 2 napja

De rég játszottam vele....

válasz erre
World of Tanks
5.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

1000feri profiljaleventecos profiljaWickedSick profiljamarco profiljaM.O.R.P.H. profilja