Vad pletykák láttak napvilágot a Death Stranding-ről

2018. június 07.
5.0051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bár továbbra is csak pletykák, de ezúttal egy 4chan felhasználó több részletet is megosztott velünk, hogy mire számíthatunk a Death Stranding-től az E3-on, ami ha mind igaznak bizonyul, akkor egy valóban elborult játékkal lesz dolgunk.

Az illető beszámolója alapján rengeteg fegyver, jármű és kütyü várja majd a játékosokat mindenféle korszakból, egészen a bunkósbottól az energiaszablyákig. A már az előzetesekben sokat mutogatott csecsemő okozza az idő megtörését, lényegében őáltala lép életbe a multiplayer.

Érdekesség még az is, hogy a csecsemőből nem lesz új példány akárhányszor bekapcsoljuk a konzolt, mindössze egy lesz belőle, jelentsen ez bármit is a gyakorlatban. Az igazi vadság pedig csak most jön: a játék végén döntenie kell az összes játékosnak hogy végeznek-e a csecsemővel, ezzel véget vetve a multiplayernek, vagy életben tartják a gyermeket, ezzel pedig a többjátékos mókát is.

Más játékosok a saját haladásuk során ráadásul olyan dolgokat tehetnek, amik szinte pillangóhatás-szerűen hatnak ki a többiek játékára, ez lehet akár online akár offline, és egyaránt pozitív, illetve negatív dolog is. Halál esetén az adott idővonal lezáródik és mielőtt egy újba kerülünk, hogy folytathassuk a kalandot, a tenger mélyére kerülünk, ahol ha minél több játékos szennyezi a vizet, akkor a vízi világ szépen lassan kihal, és a partot is elmossa a víz. A fentieket kiszivárogtató illető korai 2020-as megjelenésről beszélt, bár reméljük, ha valamiben, akkor legalább ebben tévedett.

Habár a Sony teljes exkluzivitást akar Kojima új művére, a forrás szerint a Death Stranding PC-re is megjelenik majd, körülbelül egy évvel a PS4-es premiert követően. Nem kell már sokat aludnunk hogy megtudjuk, valójában mennyi igaz az úriember beszámolójából, de amennyiben ezek valósnak bizonyulnak, akkor a Death Stranding tényleg olyat mutathat a játékosoknak amit még nem láttak.
Death Stranding-től az E3-on, ami ha mind igaznak bizonyul, akkor egy valóban elborult játékkal lesz dolgunk.'>
5 hozzászólás

totyak

6 éve, 4 hónapja és 10 napja

Nem nagyon értem, hogy mindez hogy működne. Mennyi csecsemő ölés kell majd, hogy ugorjon a multi? Vagy mennyi idő alatt? Aki 2 év múlva veszi meg a játékot, lehet már nem is tud multizni? Az offline játékban tett tevékenységek meg hogyan hatnak ki a mások játékára, ha egyszer nincsenek összekapcsolódva? Folyamatos monitorozás lesz mindenki offline és online játékán és ezek alapján napi frissítésekkel befolyásolják a játékot? Csak így hirtelen ennyi kérdés merült fel, pedig nem is tudok semmi konkrétat a játékról.

válasz erre

petrovicsz

6 éve, 4 hónapja és 12 napja

"végeznek-e a csecsemővel" röhögő smiley Kemény játék lesz ez! röhögő smiley

válasz erre

Hentes

6 éve, 4 hónapja és 12 napja

Ha más nem is, az biztos hogy nagyon különleges játék lesz! meglepett smiley

válasz erre

fighterlaci

6 éve, 4 hónapja és 12 napja

Eddig bizony tetszik! mosolygó smiley

válasz erre

Patrik94

6 éve, 4 hónapja és 12 napja

NAgyon érdekesen és néhol nagyon betegen hangzik! röhögő smiley Rohadt kíváncsi vagyok rá.

válasz erre
Death Stranding
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja