Vad gameplay videók bukkantak fel a WWE 2K20 küzdelmeiről

2019. október 15.
5.3771
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mivel pár nap múlva megjelenik, a 2K Games csapata úgy döntött, hogy itt az idő alaposabban is megmutatni a rajongóknak a WWE 2K20 küzdelmeit, aminek jóvoltából néhány szerencsésnek lehetősége nyílt kipróbálni az alkotást.

Ide sorolhatjuk a Dualshockers munkatársait is, akik nemcsak kipróbálták, de rögzítettek is pár látványos gameplay felvételt az alkotásról, így az alábbiakban több érdekes részletet lehetőségünk nyílik alaposabban megismerni a játékból, kezdésnek rögtön a női pankrátorok küzdelmeiből láthatunk pár látványos pillanatot.

Ez azonban még nem minden! A soron következő felvételen belekóstolhatunk például a MyCareer sztori módba is néhány látványos és különleges pillanat részeként, de jutott némi poén a végére a Big Head mód prezentálásának jóvoltából. A WWE 2K20 megjelenését október 22-én várjuk PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

totyak

10 hónapja, 2 hete és 4 napja

Ez a sorozat baszki', mennyire egy kalap gané. Grafika a holdba sincs, olyan ronda, a szereplők mozgása meg darabos, mint egy roboté. Szörnyű. És évről-évre ugyanúgy kiadják.

válasz erre
WWE 2K20
19.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Neurotic profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaTotosama profilja