Uzsonnára: F.3.A.R. launch trailer! Mmmm...

2011. június 17.
3.2761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Tegnap még csupán az IGN birtokán csigázta a kedélyeket, ma délutántól azonban már kivétel nélkül mindenki hozzájuthat a Day 1 Studios fejlesztésében készült horror-FPS traileréhez, melyet a jövő héten való megjelenés aprópójából merészkedtek kiadni a Warner-ék.
 

Nem vitás, csak úgy kapkodni fogják a borzongós széria legfrissebb élharcosát, mihelyst a polcokra kerül - alig egy héten belül! A trailer sajtóanyag formájában toppant ide be hozzánk, s mint ilyenkor szokásos, némi ismertető szöveget is mellékeltek a kedvcsináló mellé - de csak szép sorjában: előbb mindig a desszerttel kezdünk!

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
A játék jellemzői röviden:
Soha ne nézz szembe egyedül a félelemmel!
Alma várandós és így egy újfajta terror fenyeget, amint te (Point Man) és kannibál testvéred (Paxton Fettel) egy új pokoli rémálmon küzditek végig magatokat. Harcoljatok együtt vagy haljatok meg egyedül ebben az Alma ellen vívott halálos küldetésben!


merőben új online ko-operatív és többjátékos játékmódok
adrenalinnal teli akció
bénítóan hatásos paranormális horror
a kísérteties horror mestereinek, John Carpenter és Steve Niles közreműködésével

Többjátékos mód információ:
4 kompetitív többjátékos mód 2-4 fő részére, melyekben kifejezetten fontos a csapatmunka!

Fucking Run: 4 játékos ellenséges egységek hullámaival küzdve rohan előre, hogy túlélje Alma "Halálos Falát". Az ellenfeleket megadott időre kell elpusztítani, a sebesült játékost társai tudják meggyógyítani: ha valaki meghal, a játék véget ér.

Contractions: leginkább a Call of Duty "Nazi Zombies" módjára hasonlít, ahol egy zárt teret kell barikádokkal megvédeni az egyre erősödő ellenséges hullámokkal szemben. Összesen 20 hullámot kell túlélni, minden egyes hullámmal a térképre egyre nagyobb köd ereszkedik, a látási viszonyokat jelentősen lerontva.

Soul Survivor: 1 játékos szellemként próbál ellenségeket a 3 katonaként játszó játékosra küldeni és őket is szellemekké változatni. A szellemé változtatott játékosok, volt társaik, a katonák ellen folytatják tovább a játékot! A katonák egyetlen célja, hogy túléljenek az idő lejártáig.

Soul King: mind a 4 játékos szellemként játszik és céljuk a többiek elpusztítása, akikből így lelkeket nyernek. Az idő lejártával a legtöbb lelket szerző játékos a győztes.

A F.3.A.R. hazánkban június 24-én startol.

Uzsonnára: F.3.A.R. launch trailer! Mmmm... - 2. kép

1 hozzászólás

Vendég

10 éve, 5 hónapja

Az kemény!

válasz erre
F.3.A.R.
12.590 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

petrovicsz profiljaManiac profilja