Uwe ismét kosarat kapott

2008. április 22.
1.7101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Szégeny Uwe! Nemrég aláírásgyűjtésbe kezdtek ellene a filmjeit nem favorizáló gamer-ek, hogy rábírják ámokfutásának befejezésére, most pedig a Blizzard-tól kapott elutasítást a készülő WOW mozival kapcsolatosan.

Uwe Boll pedig meg van róla győződve, hogy egy zseni, csak épp a helyzet az, hogy sem a szakma, sem a közönség nem érti meg művészetét. Ha valami, akkor a lelkesedése azért példaértékű lehet mindannyiunk számára, így a magam részéről drukkolok a sikereiért.

Herr Boll hetente hallat magáról. Ha valaki esetleg nem ismerné a tag munkásságát, az nyugodtan üsse fel a wikipedia vonatkozó oldalát, ott aztán minden megtalálható a fazonról. Lényeg a lényeg: egyöntetű vélemény, hogy Uwe csapnivaló mozikat készít, a téma pedig kivétel nélkül népszerű videójátékok, illetve azok megcsúfítása.

Uwe a napokban ismét hallatott magáról, ezúttal a készülő Bliizard mozival kapcsolatosan. Mint ismeretes, a kiadó/fejlesztő egy nagyszabású projekttel készül. Mikor a német zseni felkereste őket, tudtára adták, hogy nem vele képzelik el a film elkészítését, mivel az esetleg érzékenyen érintené a játékról kialakult képet.

Egyéb iránt a film költségvetése állítólag 100 millió dolláros lesz, és 2009-ben mutatják be a mozikban. Uwe ide vagy oda, gyaníthatóan nem lesz egy katartikus, meghatározó élmény ez a film, mint ahogy a hasonszőrű adaptációk egyike sem.

Kapcsolódó:

Nálad a szó, Uwe!
nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja