Úton a legújabb World of Tanks frissítés

2012. április 07.
1.9501
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Néhány órával ezelőtt a Wargaming.net csapata bejelentette, hogy hamarosan egy újabb tartalmi frissítés fog ékezni a World of Tanks című páncélos MMO-hoz.

A 7.3-as frissítéssel kapcsolatban az illetékesek számtalan fontos információt közöltek, így többek között például azt is, hogy a szovjet tankokra lesz kiélezve az egész, így megjelennek majd olyan új páncélosok, mint például a KV-1, a KV-2, a T-150, a KV-4, az ST-I és a T-10, amelyeket igencsak hiányoltak már a múltban a fanatikusok.

A frissítés ugyanakkor két vadonatúj pályát is tartalmaz majd, így a Dragon Ridge névre hallgató, elsősorban ázsiai ihletettségű darabot, valamint a South Coast névre keresztelt, görög és olasz hadszínterekre emlékeztető csatateret.

A legújabb tartalmi bővítmény ugyanakkor némi prémium tartalommal is bírni fog, így francia páncélosokkal, többek között például az FCM 36 Pak 40 Tier 3 páncélvadásszal és a leFH18 B2 Tier 4 SPG-vel. A Wargaming.net információi szerint a hibajavításokat is tartalmazó frissítés április végén válik elérhetővé.
World of Tanks című páncélos MMO-hoz.'>
4 hozzászólás

Vendég

13 éve, 4 napja

De komoly lesz az az update!

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 napja

Van teljesen ingyenes tankos game is

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 napja

Az ingyenes verzióva az a baj hogy pikkpakk szétszednek.wtf smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 napja

***** jo game es ingyenes!

válasz erre
World of Tanks
5.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja