Útnak indultak a Razer DeathAdder Chroma egerek

2014. szeptember 24.
4.3071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Razer új színkezelési megoldásáról és a hozzá tartozó régi-új termékekről már néhány hete volt nálunk szó, nemrég pedig a neves gyártó bejelentette új Chroma szériás egerét.

A Razer DeathAdder az egyik legnépszerűbb egér a játékosok körében, hiszen rendkívül letisztult formavilága mellett számos játékstílushoz elegendő gombot és megfelelő specifikációt kínál. A Razer DeathAdder Chroma ezt a vonalat kívánja továbbvinni, ráadásul a Chroma funkció mellett további apróbb fejlesztéseken is átesett.

Ilyen például az új 10 000dpi-s szenzor, mely akár 50g gyorsulást is le tud követni. A gombok terén öt darab áll majd a rendelkezésünkre, az egér oldalain pedig stabilitást biztosító gumibetéteket találhatunk. A Chroma segítségével 16,8 millió színnel tudjuk egyedivé varázsolni az újdonságunkat, mely természetesen Razer Synapse támogatással is bír. Az újdonság ajánlott árát 70 euróra lőtték be, így valamivel 20 ezer ft fölött juthatunk majd itthon hozzá.
volt nálunk szó, nemrég pedig a neves gyártó bejelentette új Chroma szériás egerét.'>
4 hozzászólás

totyak

10 éve, 4 hónapja és 22 napja

Sosem láttam még 10 ezer dpi-s egeret.

válasz erre

ENCELADUS

10 éve, 4 hónapja és 22 napja

Nagyon drága

válasz erre

reggae

10 éve, 4 hónapja és 23 napja

Ilyen specifikaciok mellé nem sok a 70euro és aki tud várni olcsobban is hozzajut jövő év elején. A deathadder 2013 legalább olcsóbb lesz.

válasz erre

juhaszandor

10 éve, 4 hónapja és 23 napja

70 euro? :/ akkor inkább maradok a tescos egérnél. Na meg úgyis csak singleben szoktam játszani, oda meg nem is kell ilyen egér. röhögő smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja