USB 3.0 minősítéssel érkeznek az Asus Intel 7 sorozatú alaplapjai

2012. szeptember 10.
1.7431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Asus legfrissebb közleménye szerint, a cégük az egyetlen alaplapgyártó, amely jelenleg USB 3.0 minősítésű alaplapokat kínál az Intel 7-es sorozatú lapkakészleteihez.

Az Asus USB 3.0 minősítésű alaplapjai garantált kompatibilitást és stabilitást nyújtanak felhasználóiknak, a SuperSpeed USB pedig lényegesen jobb teljesítményt kínál, mint a mostanra széles körben elterjedt előző USB szabvány, és természetesen kompatibilis marad a piacon jelenleg használt több milliárdnyi USB-s készülékkel.

Szigorúbb tesztelési eljárások
Az USB 3.0 minősítés megszerzéséhez az alaplapnak több mint 180 szigorú - többek között a jel minőségével, a kölcsönös együttműködéssel, strapabírással, kompatibilitással és az átviteli sebességgel kapcsolatos - tesztet kell hibátlanul teljesítenie. A jobb elrendezésű kialakítás és a kiváló minőségű csatlakozók és lapkák használata révén az Asus USB 3.0 minősítésű alaplapok jobban ismerik fel az USB 3.0 készülék jeleit, nagy terhelés alatt is. Ezenfelül az USB 3.0 minősítésű alaplapoknak harminchat különböző készülékkel, például nyomtatókkal, külső meghajtókkal, videokamerákkal, egerekkel és headsetekkel kell teljesíteniük kompatibilitási teszteket, annak garantálására, hogy a felhasználók a lehető legszélesebb körű termékeket használhassák.

ASUS-exkluzív USB 3.0 Boost technológia
Az Asus vezeti az iparágat az alaplapfunkciók és -tervezés terén is: az Asus exkluzív USB 3.0 Boost funkciója akár 1,7-szeresére gyorsítja az USB 3.0 átviteli sebességét. A világon elsőként kínál USB 3.0 UASP támogatást, amellyel jelentős időmegtakarítás érhető el nagy fájlok - például HD felbontású filmek vagy rendszermentések - mozgatása közben. További információkat a gyártó honlapján olvashatunk.

Idővel további alaplapok is megkapják majd az USB 3.0 minősítést, de egyelőre a szóban forgó tanúsítvánnyal rendelkező Asus alaplapok listája a következő:

ROG RAMPAGE IV GENE
P8Z77-V DELUXE
P8Z77-V LX
P8Z77-M
P8H77-V LE
P8H77-M
P8H77-M LE
M5A99 FX PRO R2.0
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 15 napja

Annak kéne lennie, de akkor egy csomó minden nem menne velük...

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 16 napja

Azt hittem ez már tök alap am...

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 16 napja

Király.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaKisember001 profilja