Unreal Tournament 3: Frissítés a láthatáron

2009. január 28.
2.8321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Unreal Tournament harmadik részéről nagyon sokan letettek már, mondván, hogy a játék nem is fogyott, frissítések is alig-alig érkeztek hozzá, de a temetésre azért még ne rendeljétek meg a koszorúkat.

Már többször is írtunk arról, hogy az alkotással mi a helyzet, sőt bizonyos frissítéseket is ígértek nekünk, amiről azóta az illetékesek hallgattak, mint a sír. Most azonban úgy értesültek külföldi kollégáink, hogy a frissítés készen van és hamarosan napvilágra is kerül, rengeteg újdonságot hozva a kissé már megkopott játékba.

A frissítés vagy hívjuk nyugodtan sebtapasznak, javítani fog a szerverkeresésen, de idegesítő bugokat is kigyomlál majd, sőt Steam felhasználók további extrákkal is számolhatnak. Nekik a tervek szerint majdnem 60 kitüntetéssel kedveskednek az Unreal Tournament 3 fejlesztői, ami mellett még további apróságok is szóba kerültek.

Ha ez nem lenne elég, az illetékesek elmondták, hogy hamarosan érkezni fog egy másik kis csomagocska is, ami jelen pillanatban a Titan Pack névre hallgat. Ebben, hogy mi fog helyet kapni, sajnos még nem tudni, de nagy valószínűséggel új játéktartalmak és rengeteg extra. Reméljük a frissítés hamarosan megérkezik, mivel már nagyon itt lenne az ideje, a másik csomaggal pedig szintén siethetnének az úriemberek, hátha sikerülne még magasabbra emelni az UT3 zászlaját.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja