Unreal Engine 3 hajtotta Metroid és Androidos operációs rendszer érkezhet Nintendo Wii U-ra?

2012. április 27.
2.4461
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ugyan a Nintendo Wii U egyelőre még azt sem tudjuk pontosan, hogy mikor kíván a boltok polcaira kerülni, a francia Nintendotown magazin már most napvilágra hozott egy halom pletykát azzal kapcsolatban, hogy a megjelenést követően miféle érdekességekkel szórakozhatunk a konzolon.

Az első és egyben legérdekesebb szóbeszéd az, hogy a Nintendo alá tartozó Retro Studios egy Unreal Engine 3 hajtotta vadonatúj Metroid játékot készít a masinára, amely feltehetően a kezdő címek között kaphat helyet, ugyanis információik szerint már nagyon előrehaladott állapotban vannak a munkálatokkal.

Az oldal két további meg nem erősített információt is közölt a nagyvilággal, amelyek közül az egyik az, hogy a Wii U konzolon elérhetők lesznek majd a Netflix szolgáltatásai, valamint, hogy a Nintendo egy integrált Android operációs rendszert is támogatni szeretne a gépezettel, így telefonjaink és konzoljaink igencsak könnyedén szinkronizálhatók lennének.

Természetesen egyelőre mindegyik információ egyszerű pletykának tekinthető, leginkább utóbbi kettő, ugyanakkor az tény, hogy amennyiben a japánoknak sikerül célba juttatniuk mindet, azzal biztosan óriásit szakítanának.
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 13 napja

Hát el nem tudom képzelni androidon az unrealt...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja