Unreal Engine 3 hajtotta Metroid és Androidos operációs rendszer érkezhet Nintendo Wii U-ra?

2012. április 27.
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ugyan a Nintendo Wii U egyelőre még azt sem tudjuk pontosan, hogy mikor kíván a boltok polcaira kerülni, a francia Nintendotown magazin már most napvilágra hozott egy halom pletykát azzal kapcsolatban, hogy a megjelenést követően miféle érdekességekkel szórakozhatunk a konzolon.

Az első és egyben legérdekesebb szóbeszéd az, hogy a Nintendo alá tartozó Retro Studios egy Unreal Engine 3 hajtotta vadonatúj Metroid játékot készít a masinára, amely feltehetően a kezdő címek között kaphat helyet, ugyanis információik szerint már nagyon előrehaladott állapotban vannak a munkálatokkal.

Az oldal két további meg nem erősített információt is közölt a nagyvilággal, amelyek közül az egyik az, hogy a Wii U konzolon elérhetők lesznek majd a Netflix szolgáltatásai, valamint, hogy a Nintendo egy integrált Android operációs rendszert is támogatni szeretne a gépezettel, így telefonjaink és konzoljaink igencsak könnyedén szinkronizálhatók lennének.

Természetesen egyelőre mindegyik információ egyszerű pletykának tekinthető, leginkább utóbbi kettő, ugyanakkor az tény, hogy amennyiben a japánoknak sikerül célba juttatniuk mindet, azzal biztosan óriásit szakítanának.
1 hozzászólás

Vendég

3 éve, 2 hónapja és 22 napja

Hát el nem tudom képzelni androidon az unrealt...

válasz erre
utolsó 20 hsz
 
Chat kikapcs
csirkee profiljamano1b profiljawegh profilja5t3v3nk3 profiljaEmforli profiljazolika1994 profiljaManiac profiljaGonzo profiljaLaci721 profiljaMarduk profiljaWarriorAutobot profiljaTomis profilja