Unreal Engine 3: Demonstráló videó

2011. március 04.
3.3971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A tegnapi nap során már szemezgettünk pixeleket az Unreal Engine 3 grafikus teljesítménye kapcsán, amikor is a "következő generáció" és a jelenlegi PlayStation 3 képeit hasonlítgattuk.

Most azonban végre (ha nem is fenomenális minőség mellett) akció közben kísérhetjük figyelemmel az Epic Games által kifejlesztett grafikus motort a GDC-n közzétett rövidfilmük által. A csak Szamaritánus tech demo néven futó videó egy lélegzetelállító kidolgozottságú jövőbeli város zord és visszataszító utcáin folyó eseményeket mutatja be - illetőleg az elhivatott Szamaritánust, akinek arcával már korábban is találkoztunk itt-ott.
#tv#
A videó alig, hogy megjelent, máris rendkívüli népszerűségre tett szert az interneten. Nem csoda, hisz már régóta vártunk a motortól némi "élőképes" bravúrt, amióta csak szakadatlanul tömjénezi kezdte önmagát a fejlesztőcsapat. Igen, tényleg elképesztő képi hatásoknak és megjelenésnek lehetünk tanúi, ámde az adott felbontás mellett aligha tehetjük le voksunkat minden kétség nélkül az Unreal Engine 3 mellett. Ez tehát csupán egy bélyegképe volt a motor működésének, továbbra is kíváncsian várjuk ugyanezt élesben, hogy megtudjuk, miként fogja megállni helyét a harcmezőn.
3 hozzászólás

Braddock

13 éve, 3 hónapja és 5 napja

Brutál jól néz ki annyi szent!

válasz erre

Shade

14 éve, 3 hónapja és 12 napja

Homolyan, szebb mint a cryengine. Legalábbis van benne valami ami megfogott az engineben.

válasz erre

Vendég

14 éve, 3 hónapja és 12 napja

hát jaaaa, szép, szép de....

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
GDC 2011
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaKisember001 profilja