Unreal Engine 4-gyel dolgoznak a Titanfall fejlesztői

2016. március 30.
1.3031
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár köztudott tény, hogy a Respawn Entertainment csapata a háttérben már gőzerővel készíti a Titanfall folytatását, ellenben több olyan hír is megjelent velük kapcsolatban, miszerint valami más is alakul a háttérben.

Részben erre jelentene magyarázatot az a friss hír, ami ma reggel jelent meg a csapat háza táján, lévén a stúdió karrieroldalán - az álláshirdetések között - felbukkant pár olyan részlet, miszerint a Titanfall fejlesztői egy olyan bejelentésre váró akciókalandot fejlesztenek, aminek a hátterében az Unreal Engine 4 teljesít majd szolgálatot.

Hogy miről lehet szó, az egyelőre kérdéses, ellenben ha a Titanfall folytatása állna a háttérben, akkor azt bizonyára nem így kommunikálták volna a készítők.
5 hozzászólás

venoman

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Hmmm. Ez érdekes !

válasz erre

totyak

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Lehet ez a trükk, úgy gondolják mindenki azt hiszi, ez nem lehet a Titanfall 2, mert túl nyilvánvaló és eppen ezért lesz az, szerintem.

válasz erre

Ravor

2 hónapja,

Várom hogy mi fog kisülni belőle

válasz erre

Moby Dick

2 hónapja,

Azért ez nem hangzik rosszul. UE motor már az első verziótól sokkal jobban tetszik a többinél, ha ezt egy ilyen csapat veszi kézbe, baj már nem lehet.

válasz erre

kpal

2 hónapja,

Titalfall garancia a minőségre ,Unreal Engine 4 hab a tortán.

válasz erre
Titanfall
4.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaRyutheStaR profiljaShaquiry profiljawegh profiljaElisorne profiljaManiac profiljaNeurotic profiljaNeVerWinter profiljaAngryKnight profiljahaladani profiljamarco profiljaPöpp profiljakakkor profiljaLaci721 profiljahamzai profilja