Unravel: így készíts magadnak saját Yarny-t (videó)

2016. január 14.
5.4201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Valami egészen különlegesnek tekinthető az a hype, ami az Unravel-t és annak főhősét, a kis Yarny-t övezi, aki aprócska gombolyagfiguraként azonnal belopta magát a rajongók szívébe.

Ha te is szeretted volna már az első percektől fogva megölelgetni és megpuszilgatni ezt a kis apróságot, érdemes megnézni a játék aktuális mozgóképét, amelyen Martin Sahlin kreatív igazgató bemutatja, hogy miként is készíthetünk magunknak egy saját Yarny figurát.

A videó határozottan a hype hullám része, szóval a játékhoz összességében nem sok köze van, de amennyiben akarsz egy saját Yarny-t, itt az idő eltanulni a praktikákat.

Unravel-t és annak főhősét, a kis Yarny-t övezi, aki aprócska gombolyagfiguraként azonnal belopta magát a rajongók szívébe.'>
5 hozzászólás

kpal

8 éve, 11 hónapja és 22 napja

Ehhez ezért kell kézügyesség,de srác tud . mosolygó smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 11 hónapja és 22 napja

Azért ez a tutorial elég foghíjas. Készíts egy vázat és tekerd körbe, de hogy pontosan hogy készül a váz, meg hova mennyit tekerj és merre indulj el, arról semmi.

válasz erre

muki

8 éve, 11 hónapja és 22 napja

Mondjuk ezt nem annyira egyszerű elkészíteni... mosolygó smiley

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 11 hónapja és 22 napja

Nem tudom mi ez a nagy hype körülötte, de nekem annyira nem jött be. Nem mondom hogy rosszul néz ki csak nem fogott meg. De ez a videó jól megmutatta hogyan kell a figurát csinálni.

válasz erre

RyutheStaR

8 éve, 11 hónapja és 22 napja

Jöhetne GC shopba ilyen is, tök ötletes, ráadásul unalmas óráidba legalább lesz mit csinálnod Marco. röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre
Unravel
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja