Unix-Windows szoftver a Vintela-tól

2004. május 26.
1.7371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Utah-i Vintela szoftverfejlesztő olyan szoftver piacra dobását jelentette be, mely minden korábbi terméknél gördülékenyebben és széleskörűben biztosítja az átjárhatóságot a vállalatok bevált Unix szerverszoftverei, és a legújabb Windows programok között.
 

A Microsoft TechEd konferenciáján a résztvevők komoly érdeklődést mutattak a termék iránt, mivel szerver programjaikat nem szeretnék Windows megoldásokra cserélni, ám a Windows alkalmazások mára megkerülhetetlenné váltak.

Mike Harris, a Vintela termékmenedzsere szerint megoldásukkal a Unix gépek teljes jogú Windows megoldássá válnak. A fejlesztők egyik legfontosabb feladata a Microsoft szoftverek által használt Active Directory struktúra, és a Unix-féle Lightweight Directory Access Protocol (LDAP) közötti átjárás biztosítása volt. David Wilson, a Vintela elnöke szerint teljes stratégiaváltás zajlott le a Microsoft-nál, ezért a szoftveróriás szoros együttműködésre kérte fel a Vintela-t. A Microsoft eddig az elkülönülés politikáját folytatta, ám a céggel a legfontosabb nagymegrendelők egyre erősebben érzékeltették, hogy a jövőbeli megrendelések érdekében segítségre van szükségük alaprendszereik üzemeltetésében.

Kapcsolódó linkek:
Vintela Inc.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profiljaiPet profiljanurbanu profiljagery1113 profilja