Under Siege: Pre-alpha képek az exkluzív RTS-ből

2009. február 02.
2.0971
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A konzolok soha sem a valós idejű stratégiai játékok melegágyai voltak, a műfaj sokkal inkább volt népszerű, valamint életképes a személyi számítógépeken.

Az utóbbi időben viszont billenni látszik a mérleg pozitív irányba, kapunk néhány ígéretes RTS játékot, amely valódi hézagpótlás a videojáték platformokon. A Creative Assembly elhozza a "forradalmi", multiplatform StormRise-t, a Seed Studios pedig egy PlayStation 3 exkluzív, szintén valós idejű stratégiával jelentkezik, még az idén.

A stúdió vezető dizájnere, Bruno Ribeiro legfrissebb kinyilatkozásából kiderült, hogy egészen kellemes darab lehet a Under Siege, amelyet az elejétől fogva, kifejezetten a PlayStation 3 képességeihez igazítanak a fejlesztői. Egy eredeti világ, különleges gameplay elemek, és irányítás jellemzik az alkotást.

Ribeiro elárulta továbbá, hogy beépítenek az Under Siege-be nagy számú multiplayer és community tartalmakat, sőt, felhasználók által generálható összetevőkre is futja majd az erejükből. Egyelőre nem sokat tudunk az ígéretes RTS-ről, viszont kaptunk két darab, pre-alpha stádiumból kiollózott screenshot-ot, a további információkkal még sajnos várnunk kell. Addig is íme a két szóban forgó állókép.


Under Siege: Pre-alpha képek az exkluzív RTS-ből - 2. kép


Under Siege: Pre-alpha képek az exkluzív RTS-ből - 3. kép



Under Siege Official Website
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja