Uncharted: Túl az első millión

2008. január 27.
1.8791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Naughty Dog ismét telibe talált.

A nevük egyet jelent a minőséggel. A Crash Bandicoot feltünése után már tudtuk jól , hogy rájuk érdemes lesz odafigyelni. Nem tévedtünk. Az pedig, hogy minden generáció váltáskor egy új sorozatba fognak csak tovább fokozza az érdeklést irántuk. Vajon mit fognak tudni felmutatni legközelebb? A PlayStation 2-es Jak & Daxter után már nehéz volt elképzelni, hogy van új a nap alatt és mégis volt, de még milyen.

Az Uncharted: Drake's Fortune volt az első új generációs játékuk. Nagyon kíváncsian vártuk, hogy jól fog-e elsülni a dolog, hiszen most először egy nem mesevilágban játszódó, rajzfilmfigurás téma volt születőben, hanem egy roppantul realisztikus, hollywood-i produktumra hajazó remekmű bontakozott ki a szemünk láttára. A recept bevált, amit kiválóan tükröznek a magas eladások is.

A VG Chartz legfrissebb információi szerint a globális eladások elérték az egymilliós álomhatárt, ami a relatív rövid idő alatt egy elismerésre méltó teljesítmény. Érezték ezt a Naughty Dog-nál is, hiszen nem is olyan rég elárulták, hogy már gőzerővel hegesztik a folytatást, ami várhatóan még szebb, még nagyobb és persze még tartalmasabb lesz, mint a népszerű előd. Mi gratulálunk a sikerhez és türelmetlenül várjuk a következő töltet kilövését, a "csintalan kutyáék" műhelyéből.
1 hozzászólás

Dante576

17 éve, 7 hónapja és 16 napja

Nekem is kell ez a stuff mert nagyon üt!Marha jól néz ki és nagyon hangulatos!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja