Uncharted, Killzone, LittleBigPlanet és Resistance játékok is lesznek PSP2-re!

2011. január 27.
2.3141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony ugyan bejelentette a PlayStation Portable masina következő generációját, de tudjuk jól, hogy egy konzol önmagában mit sem ér, kellenek rá kiváló videojátékok, igazi húzócímek.

A japánok pedig úgy tűnik, hogy nem fognak fukarkodni ezekkel, hiszen nem véletlenül nem volt Uncharted, vagy "normális" Killzone alkotás a sima PSP-re, azokat ugyanis már a PSP2-re, avagy az NGP-re tartogatta a cég. A masina bejelentése után nem sokkal kiderült ugyanis, hogy milyen belső és külső fejlesztésű alkotások jelennek majd meg a konzolra.

Csak a Sony részéről például biztosan lesz Uncharted, Killzone, Hot Shots Golf, Resistance, Wipeout, Gravity Daze, Little Deviants és LittleBigPlanet epizód, és/vagy mellékszál a kis masinára, ám a külsős csapatok is aktivizálták magukat, így a Capcom máris jelentette, hogy szeretne majd egy Monster Hunter epizóddal beszállni a közösbe, a Sega pedig a Yakuza nevet tette a kalapba, amely sorozat negyedik epizódját egyébiránt a konzol bemutatóján már futtatták is a masinán, tehát a brutális teljesítmény nem volt hazugság.

Természetesen ezzel még nincs vége az orgazmus-közeli állapotnak, a Koei Tecmo ugyanis egy Dynasty Warriors-szal szeretné gazdagítani a NGP játékfelhozatalát, míg Kojimáék a Metal Gear Solid-sorozattal, de szóba került egy Lost Planet játék is, sőt mi több, az Activision is bejelentette, hogy egy ilyen masinára már érdemes lesz kihozni néhány Call of Dury-részt is. Brutális a kezdőfelhozatal, ez nem is lehet vitás! Ha mindez nem lenne elég, alant megtekinthető egy videó, amelyen a Little Deviants látható futás közben, és tisztán kivehető a konzol új, és elsőre kissé szokatlan irányítási rendszere.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

1 hozzászólás

Braddock

9 éve, 8 hónapja és 17 napja

Az érdekesebbé tenné a dolgokat!

válasz erre
LittleBigPlanet
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaBenjoe70 profilja