Uncharted 2: Among Thieves: Multiplayer videó

2009. április 28.
2.6381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Pletykák, masszív tagadások, szivárgások, képek, majd egy hivatalos megerősítés, igen, lesz multiplayer komponense az ősszel érkező Uncharted 2-nek.

Több módozatban is kiélvezhetjük majd a lehetőségeket, kapunk kompetitív és kooperatív móduszokat, amelyek között egy Capture The Flag és egy Deathmatch variáns is szerepelni fog a felhozatalban. A Sony egy videódemonstrációval vezeti fel a frissen felfedett összetevőt, érdemes egy percet szánni rá.

Közben azt is sikerült megtudnunk, hogy az amerikai inFamous mellé csomagolt multiplayer béta kulcsok az európai régiókban is tiszteletüket teszik valami hasonló formában, tehát számunkra is megadatik majd a lehetőség, hogy teszteljük az Uncharted 2: Among Thieves többszerelős játékmódjait valamikor a nyár folyamán, erősítette meg a Sony Computer Entertainment. Erről még később értekezni fogunk, amint konkrétumokkal is szolgálhatunk, most pedig csekkoljátok le mindazt mozgásban, amit tegnap még csak lo-res képeken állt módunkban bemutatni. Az, hogy mennyire illik a képbe egy multis szekció az Uncharted franchise esetében, döntse el mindenki magának. Kevesebb nem lesz ettől, de valahogy megvoltunk nélküle az első epizódban is, mindenesetre nyitottak vagyunk irányába, esélye pedig bőven akad majd a bizonyításra.

#tv#
1 hozzászólás

Rambo

16 éve, 3 hónapja és 10 napja

Hát nem tudom, hogy van-e értelme berakni a multit egy ilyen játékba. A co-op még oké, de a deathmach, meg CTF (vagyis CTT) már nem idevaló. De, ha nem megy a single rovására, akkor nem bánom, hogy berakták, talán még jól el is leszek majd vele. mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja