Uncharted 2: Among Thieves: Elcsípve a multiplayer

2009. április 27.
1.6531
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Eljött a hétfő és bár a Sony még nem tette meg azt a bizonyos "felvillanyozó" bejelentését hivatalosan az inFamous, Uncharted 2: Among Thieves párossal kapcsolatban, újabb bizonyítékokat leltünk arra, hogy a Naughty Dog szenzációs kalandjátékának folytatása valóban kap multiplayer komponenst is.

Az első részből sajnos kimaradt, a másodikban viszont pótolni kívánják a mulasztást, screenshot-ok tanúskodnak a pletykák valóság tartalmáról.

A múlt héten egy inFamous placeholder dobozról ellőtt kép már megerősítette az Uncharted 2 dugdosott multiplayer összetevőjét, sőt, azt is megtudhattuk, hogy lesz béta tesztelési lehetőség azok számára, akik besöprik a Sucker Punch sandbox agymenését. Most pedig felbukkantak az első, többszereplős módozatról készült képanyagok, így tehát már valóban biztosra vehetjük, hogy belekerül majd az ősszel érkező második Uncharted epizódba az áhított multiplayer komponens. Továbbra is várjuk a Sony hivatalos bejelentését, ám addig nézzetek körül lejjebb, kiterítettük mindazt amink van, mindazt ami újabb ékes bizonyítéka annak, hogy ezúttal gépenként nem csak egyetlen játékost fog a tévék elé szegezni a türelmetlenül várt folytatás.


Uncharted 2: Among Thieves: Elcsípve a multiplayer - 2. kép


Uncharted 2: Among Thieves: Elcsípve a multiplayer - 3. kép


Uncharted 2: Among Thieves: Elcsípve a multiplayer - 4. kép


Uncharted 2: Among Thieves: Elcsípve a multiplayer - 5. kép


Uncharted 2: Among Thieves: Elcsípve a multiplayer - 6. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja