Ultimate Marvel vs Capcom 3, Ninja Gaiden és Katamari játékok várhatók PlayStation Vitára

2011. szeptember 14.
2.5171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Teljes gőzzel robog előre az idei Tokyo Game Show és úgy tűnik, hogy várakozásainknak megfelelően alakulnak a dolgok, a középpontban ugyanis újfent a Sony áll, csak ezúttal legújabb hordozható konzoljával, a PlayStation Vitával, amelyhez újabb három videojáték került bejelentésre a nagy expón.

Első körben itt van például az Ultimate Marvel vs Capcom 3, amelyet a Capcom teljes egészében átültet a kis masinára, megjelenésére pedig a konzol premierjével egy időben számíthatunk.

A következő Vitás bejelentést a Tecmo Koei szállította az expón, akik megerősítették, hogy egy Ninja Gaiden játékkal szeretnék erősíteni a konzol felhozatalát. Sajnos alkotásuk egyelőre még nem rendelkezik pontos címmel, akárcsak konkrétumai is hiányosak, de várhatóan egy mellékszál lesz belőle, a Ninja Gaiden 3 egy speciális változata.

A nagy Vitás bejelentésekből természetesen a Namco és a Square Enix sem maradt ki, előbbi csapat megerősítette, hogy egy Katamari videojáték elkészítésén fáradozik a háttérben, míg a Final Fantasy megalkotói rögtön két alkotást is lelepleztek az esemény alkalmából, az egyik a Hell's Army címre hallgat és várhatóan egy négy játékost támogató kooperatív akciózás lesz, míg a másik a Lord of Apocalypse, amely nem más, mint a PSP-re idén megjelent Lord of Arcana folyatása, amely nem csak Vitára, hanem várhatóan PlayStation Portable konzolokra is napvilágot láthat.
2 hozzászólás

Vendég

11 éve, 7 hónapja és 17 napja

nálunk még soká lesz kapható az a baj, és akkor is horror áron biztos agyok benne

válasz erre

Vendég

11 éve, 7 hónapja és 17 napja

Alakulgat a kis konzol, alakulgat...

válasz erre

 
Minden hír, videó és cikk
TGS 2011
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt