Ultima Online: Nyáron érkezik a Stygian Abyss expanzió

2009. április 29.
1.6611
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A hivatalos sajtóközlemények alapján, a Mythic büszkén bejelentette a nyolcadik Ultima Online-hoz kapcsolódó kiegészítőt, amely előreláthatólag a nyár folyamán fog megérkezni, a rajongók nagy örömére.

Az Ultima Online az egyik legrégebben futó MMORPG, mondhatnánk azt is szinte, hogy a stílus keresztapja, az új expanzió bejelentése pedig mindenkinek egyértelművé teheti azt a tényt, hogy nem csak régi "nagy öreg", de sikeres is egyben, valamint játékosok is bőven akadnak még a szervereken.

A bejelentett Stygian Abyss kiegészítő az ilyenkor szokásos új tartalmakat és egy vadonatúj, az eleddig legnagyobb dungeon-t fogja átadni a játékosoknak, ahol szintén eddig ismeretlen boss szörnyekre bukkanhatunk, amelyek olyan beszédes neveket fognak viselni, mint a Medusa, a Primeval Lich, vagy éppen a Stygian Dragon. A kiegészítésről egyelőre még annyit tudni, hogy csak és kizárólag digitális disztribúció útján juthatunk majd hozzá, de, hogy a nyáron pontosan mikor, az sajnos még kérdéses. Várjuk a továbbiakat.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profilja