UK Truck Simulator: Megérkezett a demó

2010. április 25.
10.2461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A kamionos játékok atyja, a cseh SCS Software idén már jelentkezett egy produktummal, a rajongók igényeit messzemenően kielégítő German Truck Simulatorral, amelyben a lelkes sofőrjelöltek beautózhatták egész Németországot, miközben árut szállítottak egyik helyről a másikra.

A csapat úgy gondolta, hogy jó ötlet lenne Nagy-Britannia területén is megcselekedni mindezt, a gondolatot pedig gyors tett követte, és pár hónap alatt előálltak a UK Truck Simulatorral. Ebben a brit szigetország úthálózatának, városainak a lehető legpontosabb másával találkozhatunk, amely bizonyára sok virtuális kamionvezetőt boldoggá tesz, főleg az angol nemzetiségűeket, akik akár még rá is ismerhetnek gyermekkoruk utcáira, tanyáira.

A csapat jó szokásához híven kiadott egy kipróbálható verziót is, amely 352 MB-nyi méretével csábít letöltésre egyenesen a hivatalos honlapról. A demó időkorláttal van ellátva, amelynek "köszönhetően" mindössze 1 órát autókázhatunk, utána pedig szomorúan szemlélhetjük a vételre csábító feliratokat. Az élményt szerencsére egyszerűen meghosszabbíthatjuk, méghozzá 29,95 euró ellenében (Angliában 24,95 fontot, míg Amerikában 43 dollárt kérnek érte). Az alkotás a szokásos tartalmat biztosítja, azaz a semmiből kell megteremtenünk a saját sikeres vállalkozásunkat, amelyhez fuvarok százait kell teljesítenünk az ország egyik végéből a másikba, miközben a jobb oldali kormánnyal is szoros barátságot kell kötnünk.
4 hozzászólás

Vendég

7 éve, 10 hónapja és 3 napja

ingyenes?

válasz erre

Vendég

11 éve, 8 napja

nem tudom mijen a játék mert még nem jácotam vele valaki tu segíteni hogy jácak vele

válasz erre

Vendég

11 éve, 1 hónapja és 8 napja

nagyon jó

válasz erre

skyman

11 éve, 5 hónapja és 4 napja

Nekem a German truck simulator nem igazán vált be, sokkal jobban tetszett az extrem truck simulator. A Németországi pálya szépen megvolt építve, ám pár óra játék után nagyon monotonná vált egy játék. Remélem ez picit pörgösebb lesz. Az SCS-es kamionos játékokbol hiányolom a versenyt, hogy minél gyorsabb legyél ahhoz h építsd a vállalatodat, gondolok itt a King Of The Road-ra, ahol ahhoz h egyáltalán munkást fogadhas, le kell győznöd az ellenfél kamionjait, és igy végülis teljesen megunhatatlan, mert valojában a kamionizás tényleg ilyen, monoton egyiránybahaladás, de játékba pedig akkor lesz jó, ha pörgös a játék.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt