Új zenei visualiser-en dolgozik a Sony

2009. május 05.
2.7561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sony Computer Entertainment America, santa monica-i részlegének Rusty Buchert-je felfedett egy vadonatúj próbálkozást, amelyt szinte biztos, hogy megborít pár egészséges elmét a PlayStation 3 konzolok előtt.

Az uraság néhány képpel érkezett és nagy vonalakban elmagyarázta, hogy mit is takar valójában a demoscene arcainak, a .theprodukkt-nak az alkotása, amelynek beazonosítása továbbra is folyamatban van stábunknál. Egy interaktív zenei visualiser?

Leginkább talán ebbe a kategóriába sorolandó, bár egyelőre nem igazán tudjuk hová tenni a dolgot. Rusty Buchert szavaival élve, a .deTuned egy absztrakt és szürreális, interaktív tapasztalat, amely semmi máshoz sem hasonlítható, hiszen nem egy konkrét játék, nem is egy művészi megvillanás, mint a Linger In Shadows, viszont saját látványvilágot kreálhatsz, a merevlemezen tárolt zenéid kíséretében. A kontrollerrel pedig folytonosan manipulálhatod a képernyőn szereplő embert és annak elborult világát. A képekre pillantva az alkotók keveset pihennek és valami nagyon tiszta anyagot szívhatnak, mert a látvány az valóban nem mindennapi és, hogy nem is ép elmék megszokott agyszüleménye, az is biztos. Mindenesetre érdekes próbálkozás, egyelőre megjelenési dátum nélkül. Nézzetek körül lejjebb.


Új zenei visualiser-en dolgozik a Sony - 2. kép


Új zenei visualiser-en dolgozik a Sony - 3. kép


Új zenei visualiser-en dolgozik a Sony - 4. kép


Új zenei visualiser-en dolgozik a Sony - 5. kép


Új zenei visualiser-en dolgozik a Sony - 6. kép

nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja