Új XCM Xbox 360 hűtőventillátor

2008. január 17.
6.0501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Microsoft egyszerűen képtelen urrá lenni a silány minőségű Xbox 360 konzolok elképesztően magas meghibásodási arányán.

Újra tervezték, csökkentették a processzorok csíkszélességét, ám ez sem segít minden esetben a túlhevülésből származó RROD jelenség teljes mértékű megszüntetésében. A Red Ring Of Death az Xbox 360 tulajdonosok legrettegettebb hibajelensége, amely a CPU/GPU túlságosan magas üzemi hőmérsékletéből eredeztethető.

Különböző külsős cégek számos ventillátor és hűtő eszközzel rukkoltak már elő, de sajnos a legtöbb esetben ez sem volt elegendő ahhoz, hogy a felhasználói elkerüljék a Xbox 360-uk végzetét. Az XCM most egy teljesen új szerkezettel próbál használható megoldást nyújtani a játékosoknak. A dupla, nagy sebességű ventillátorból és digitális hőmérséklet mérőből álló szerkezet kompatibilis az összes eddig legyártott Xbox 360 kiszereléssel.

A propellerek forgási sebessége manuálisan állítható, de van egy automatikus üzemmódja is. A digitális kijelzővel ellátott hőmérő állandó visszaigazolást ad a CPU és a GPU aktuális hőfokáról és automatikus üzemmódban ennek megfelelően állítja be a szükséges hűtési intenzitást. Remélhetőleg ezzel már ténylegesen visszaszorítható lesz a rettegett RROD jelenség.

További információkat itt találtok: xcmlive.com


Új XCM Xbox 360 hűtőventillátor - 2. kép

3 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 22 napja

Kicsit én ezt is keveslem még. Jól néz ki, az tény, és a digitális visszajelző sem utolsó, de egy keményebb játék után ha kikapcsolod a gépet, a venti is megáll, és a hő bennmarad a házban. Abból pedig következik az RRoD.

válasz erre

Vendég

15 éve, 5 hónapja és 18 napja

igy igaz ez ****t sem ér!!ha játszol vele 4-5órát és aztán kikapcsolod a gépet,a ventik egyből leállnak,a hő megreked!!és szépen megfőzi magát a gpu,és jön a 3piros ledes hiba!!ezért kell a kikapcsolás utáni visszahűtés!ez kikapcsolás után még 10-15percig pörgeti a ventit,ezzel teljesen visszahűti a gépet!!meglepődött smiley

válasz erre

Vendég

17 éve, 7 hónapja és 20 napja

Xart se ér mivel a gép kikapcs után fő meg az alaplap, v bga ic, mivel a megrekedt hőt már nincs mi kivezesse

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja