Új Timeline laptop az Acer kínálatában

2009. július 08.
1.5931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A nemrég szárnyra kapott hírek szerint a kiváló minőségű számítógépeiről ismert Acer újabb ultrahordozhatóval készül kibővíteni a termékpalettáját.
 

Az újdonság Acer Aspire Timeline 1810T típusjelzéssel lett ellátva, és a tervek szerint a gyártó korábbi Aspire One 751 netbookjának a helyét veszi át a piacon. Az új Acer Aspire Timeline 1810T egy 11,6 inches szélesvásznú kijelzővel van felszerelve, ami 1366 x 768-as natív felbontást képes kezelni.

Az ultrahordozható az Intel GS45 Express chipkészlet köré épül, és az Intel 1,4GHz-es Core 2 Solo SU3500-as ULV (Ultra Low Voltage) központi feldolgozójával van építve, amit egy maximális kiépítésben 4GB RAM-ot tartalmazó memóriarendszerrel társítottak. A videorendszert az integrált Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD grafikus processzor alkotja, aminek köszönhetően a gép már megbirkózik a teljes HD felbontású videotartalmakkal is. Az adatok tárolásáról egy 320GB-os vagy egy 500GB-os hagyományos merevlemez gondoskodik, a különféle hálózatok elérését pedig egy Gigabit LAN kártya, egy 802.11a/b/g/n rendszerű WiFi, valamint egy opcionális 3G modul, és egy Bluetooth 2.1 + EDR adapter biztosítja. A hírek szerint a standard akkumulátor nyolc óra folyamatos üzemidőt képes biztosítani. Az újdonságot egy előtelepített Microsoft Windows Vista Home Premium operációs rendszerrel szállítja a cég. Az Acer Aspire Timeline 1810T várhatóan július végén fog megjelenni a boltok polcain, de az áráról egyelőre nincs információ.
nincs még hozzászólás


 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt