Új szörnyek és főellenségek a Hellgate: London-ban

2009. április 29.
3.4941
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Rengeteget írtunk már nektek a kissé hányattatott sorsú Hellgate: London játékról, amely a HanbitSoft-nak köszönhetően kikelt megásott sírjából, igaz egyelőre még az európai játékosok nem élvezhetik ezt a feltámadást, de a legutóbbi hírek szerint jelenleg is folynak a tárgyalások az európai szerverek beindításáról.

Éppen ezért, hogy a várakozók -mert biztosan vannak ilyenek- ne maradjanak le a történtekről, a HanbitSoft örömmel tudatta a nagyvilággal, hogy megérkezett a játékhoz az 1.5-ös patch, ami a szokásos hibajavítások mellett új szörnyeket és főellenfeleket is visz a játék furcsa világába.

A fejlesztők természetesen meg is nevezték az új teremtményeket, melyek közül a legbüszkébbek a Dragoon névre hallgató szörnyre, amely az egyik legnagyobb a játékban, és hatalmas kardjának hála nem éppen játszi könnyedségű leharcolni való lesz. A többi új jövevényt sajnos ilyen "részletesen" nem nevezték meg az illetékesek, de a nevüket azért elárulták, Riders, Lancers, Succubae és Mummies, így kell őket szólítani, ha éppen az utolsókat rúgjuk majd testtömegük alatt.

A szörnyek azonban csak a kezdet, a HanbitSoft két új boss-t is betett London utcáira, amelyeket szintén csak névlegesen ismerünk. Az egyik csúnyaságnak Arachtonas, a másiknak pedig Ruriel került a személyi igazolványába, amelyekről sajnos valóban nem tudunk semmit, csak annyit, hogy utóbbi példány az Act 5-ben fog feltűnni, legyőzésére pedig nem lesz elegendő a szimpla megyek-lövök-amputálok játékmód.

Reméljük hamarosan megoldódik a játék európai újraindulása is, hiszen ilyen frissítések mellett megéri majd újra belépni London egy kissé démonizált változatába.
Hellgate: London játékról, amely a HanbitSoft-nak köszönhetően kikelt megásott sírjából, igaz egyelőre még az európai játékosok nem élvezhetik ezt a feltámadást, de a legutóbbi hírek szerint jelenleg is folynak a tárgyalások az európai szerverek beindításáról.'>
2 hozzászólás

Vendég

15 éve, 8 hónapja és 21 napja

nemértem a mondandodatmeglepett smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 2 hónapja és 13 napja

KI VAN CSUKVA, hogy még egyszer időt, pénzt és energiát csesszünk el, arra a játékra. Elvult, unalmas, érdektelen, döglött ló, nem felülni kell rá, hanem darabolni a virslihez. kacsintó smileymosolygó smiley

válasz erre
Hellgate: London
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja