Új színben támad a Nintendo DS Lite

2009. április 27.
1.8611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Annak ellenére, hogy április elején sikerrel útjára bocsájtották a DSi-t két újabb kontinensen (Észak-Amerika, Európa), a kiotóiak továbbra is számítanak a második inkarnáció iránti élénk érdeklődésre, sőt, ezt művi módon fokozva még egy újabb színezettel is megtámogatják hamarosan.

Japánban mindig beválik az "ócska" (le)húzás, talán Amerikában sem fogják megvetni az üde Lime köntöst. A dizájnos körítéssel támadó masina május harmadikától lesz megvásárolható.

Az Nintendo DS Lite, legfrissebb kosztümét egyelőre nem ölti magára az öreg kontinensen, ezt a csomagot jelen állás szerint a tengerentúlra szánják, egy darab játékszoftverrel és egy ízléses, inkább a hölgyek ízlésvilágát megcélzó, dizájnos tároló bukszával a zsebkonzol számára. A hivatalos bejelentés mellé képeket is csatoltak Nintendo-ék, pofás darab, főként így tavasz tájékán nyer igazán aktualitást a színválasztás.

Új színben támad a Nintendo DS Lite - 2. kép


Új színben támad a Nintendo DS Lite - 3. kép


Új színben támad a Nintendo DS Lite - 4. kép


A legutóbbi NPD Group kimutatásból kiderült, hogy a Nintendo DS továbbra is igen-igen népszerű az Egyesült Államokban, a márciusi adatok alapján a második legtöbb példányszámban elkelt konzolberendezés volt ismét, csapattársa, a Nintendo Wii mögött, a maga nem szerény 563,000 darabos fogyásával. A nagy testvérből 601,000 talált gazdára a tavasz első havában.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja