Új stúdiót nyitnak az Ex-Naughty Dog-os veteránok

2008. február 16.
1.8861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Naughty munkásságát nem szükséges komolyabban bemutatni, hiszen akkora sikercímekkel bombázták le a Sony-s platformokat, hogy lehetetlen közönbösen elmenni mellettük.

A Pajkos Kutyáéknak köszönhetjük többek között a Crash Bandicoot, Jak & Daxter, valamint Drake szenzációs kalandjait. Persze bármennyire is fut jól egy szekér, mindig akadnak olyan tagok, akik többre vágynak, kiválnak és saját stúdiót alapítanak. Ilyet elszenvedett már a Naughty Dog is.

Két fontos és kiemelkedően tehetséges taggal szegényedett a Naghty Dog, ám ennek eredményeképpen pedig egy új stúdióval gazdagodott a konzolos fejlesztők palettája. Bob Rafei és E. Daniel Arey a két szóbanforgó úriember, akik saját babérokat szeretnének aratni, közösen nyitott, új stúdiójuk színeiben, mely a Big Red Button, vagyis a Nagy Piros Gomb nevet kapta a szent keresztségben. A két veterán mögött elismerésre méltó pályafutás áll. Nézzétek csak!

Bob Rafei: Ő lesz a Big Red Button fő vizuális mestere, aki nem kisebb címeken hagyta ott a névjegyét, mint a Crash Bandicoot, Jak & Daxter és az Uncharted: Drake's Fortune.

E. Daniel Arey: Szintén szakmájának elismert mestere, aki a kreatív részleg terelgetőjének tisztségében fog tevékenykedni. Arey uraság is ott volt a nagy platformerek megszületésénél. Dolgozott a Gex-en, a Crash Bandicoot-on, Jak & Daxter-en, és az Uncharted-en. A cégek listája is igen impresszív, hisz az úr megfordult már az EA, az Activision, a Crystal Dynamics, a Ready at Dawn, az Acclaim, a Brash, és a High Impact stúdióiban.

A vállalat kijelentette, hogy legfőbb célkitűzésük az, hogy összetrombitálják a szakma veterán művészeit, akik tisztelettel és szenvedéllyel adóznak a munkának és így közösen hozzák létre a "the United Artists of games" (A Játékok Egyesült Művészei) csapatát. Nem elképzelhetetlen tehát, hogy hamarosan újabb nagy veteránokat üdvözölhetünk a Big Red Button fedélzetén.

Egyelőre nincs bejelentett játékuk, de elszántak a munkájuk terén és szeretnének eredeti ötleket, figurákat és történeteket formába önteni, melyet több platformon is szeretnének megjelentetni majd. Sok sikert kívánunk az induló project-hez!
1 hozzászólás

Vendég

17 éve, 6 hónapja és 25 napja

nagyon jó csucs:

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja