Új stúdiót nyit a Square Enix, Los Angeles-ben

2008. november 18.
1.7951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A világ egyik legismertebb szerepjáték gyárosa új vizekre kíván evezni, amelyhez egy vadonatúj stúdió is dukál, a napfényes Los Angeles-ben.

A kitűnőbbnél is kitűnőbb RPG játékok után az akció játékok világába is bele kívánnak kóstolni majd, ehhez keresik a rátermett bandát. A formálódó stúdió az alapoktól lesz felépítve, új tagokkal a fedélzeten. Kerestetik szoftver mérnök, termékmenedzser és 3D művész egyaránt, sok egyéb, betöltendő pozícióval egyetemben.

"Mi egy akció orientált, eredeti IP-n fogunk dolgozni, itt, a napsütötte Los Angeles-ben..." - olvasható a Square Enix álláshirdetésében. Az új stúdió az alapoktól kezdve épül fel és ebbe a gárdába keresik nagy erőkkel a leendő csapattagokat, több pozíció betöltésére.

Konkrét bejelentés még nem történt, a verbuválás folyamata zajlik éppen, így a konkrétumok valamikor később kezdenek el kiszivárogni.

A Square Enix nagy vásárló erőnek tartja a nyugati piacot, ezért próbál egyre közelebb férkőzni az amerikai és az európai territóriumokhoz. Egy friss megállapodás keretében például ők fogják az üzletekbe segíteni a Gas Powered Games legújabb RTS játékát, a Supreme Commander 2-t, az említett régiókban.

Várjuk a bejelentést, és az ehhez tartozó konkrétumokat. A japán fejlesztő/kiadó a minőségi alkotásairól volt híres, bízunk benne, hogy ez a jövőben sem fog negatív irányban megváltozni.

Square Enix Careers
1 hozzászólás

andras40

16 éve, 9 hónapja és 2 napja

Nagyon menő!!!menő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja