Új stúdiót alapított az Ensemble Studios ex-fejlesztője

2009. március 19.
1.4621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Miután a valós idejű stratégiai játékairól elhíresült Ensemble stúdió ajtajára végleg lakatot helyezett a Microsoft, a csapat nagyobbik része két újonnan létrehozott, immáron független stúdióvá állt össze.

Őket Robot Entertainment és Bonfire Studios néven fogjuk termelésben viszont látni. De vajon mihez kezdenek azok, akik valamilyen oknál fogva nem nyertek belépést a két stúdió egyikébe sem?

Például alapítanak egy újabb fejlesztő stúdiót. Dusty Monk, a megboldogult Ensemble Studios egyik volt alkalmazottja büszkén jelenti, hogy saját, független irodát nyitott, Windstorm Studios néven, célja pedig az online játékkultúra színesebbé tétele lesz a jövőben. Nevezhetnénk akár reform kísérletnek is, de ezen a ponton még óvatosabban bánunk a levésett szavakkal. Várjuk a fejleményeket.

"Belefáradtál az online játékok depresszív, poszt apokaliptikus pusztításairól szóló predikcióiba? Kikészülsz attól, hogy szürke utcákon sétálgass, a szürke égbolt alatt és szintén szürke zombikat likvidálj? Besokalltál a nedves pincékből és vaksötét barlangokból? Készek vagyunk, hogy egy fényesebb világot építsünk. Egy jobb online játék, biztató, szebb jövővel, városok üvegből, acélból, és ami még fontosabb, repülő autókkal..." - áll Dusty Monk hivatalos bejelentésében.

"Még nem vagyunk készen arra, hogy további részletekkel rukkoljunk elő az új munkánkkal kapcsolatban, de annyit ígérhetünk, ez egy olyan online játék lesz, amilyet még nem láttatok soha ez előtt. Keményen dolgozunk a technológia előteremtésén, a művészi oldalon, és a környezeten kialakításán, hogy elhozhassunk Neked egy olyan új világot és egy online élményt, amely friss és radikálisan eltér az eddigi normáktól..." - tette hozzá a Windstorm stúdió alapítója.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljasony1515 profiljamarco profilja