Új SSD tárolók a Green House kínálatában

2009. június 26.
1.7421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A szilárdtest-meghajtók (SSD) térhódítása továbbra is gőzerővel zajlik, bár a széleskörű elterjedésüket jelentősen akadályozza a viszonylagosan magas áruk.

A hazánkban kevésbé ismert Green House a napokban két új SSD tároló sorozatát jelentette be, amik közül a GH-SSDxxGS-2MA szériaszámú (az "xx" helyén a tárolókapacitás van feltüntetve GB-ban) meghajtók belső használatra vannak tervezve, a GH-SSDExxGU-M pedig külső, hordozható kialakítással fognak megjelenni a boltok polcain.

A GH-SSDxxGS-2MA belső meghajtók az MLC (multi-level cell) technológiával készülnek, és egységesen egy standard SATA II csatolófelülettel vannak ellátva. Az új szilárdtest-meghajtók egy 64MB-os gyorsítótárral rendelkeznek, és 32GB-os, 64GB-os, 128GB-os, valamint 256GB-os tárolókapacitással lesznek elérhetőek. Az SSD tárolókat 220MB/s-os olvasási, és 140MB/s-os írási teljesítmény jellemzi.

A külső használatra felkészített GH-SSDExxGU-M széria tagjai mindössze 117 X 72 X 10mm-es méretekkel, valamint alig 63g-os súllyal büszkélkedhetnek. Az újdonságok 32GB-os, 64GB-os, valamint 128GB-os tárolókapacitással fognak megjelenni, és kizárólag USB 2.0 csatlakozási lehetőséget kínálnak, így mindössze 20MB/s-os olvasási, és 18MB/s-os írási sebességgel rendelkeznek. Az új szilárdtest-meghajtók várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre nem nyilatkozott.

Új SSD tárolók a Green House kínálatában - 2. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Tommy profilja