Újra olajon a Wheelman

2009. január 20.
1.7461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Vin Diesel-t sem a pontosságáért szeretjük, főként az ő digitális mását nem.

A Midway immáron legalább másodszor állítja csúszópályára a polír fejű filmszínész régóta készülő játékát, a Wheelman-t. A fejlesztők még a tavalyi esztendő folyamán szerették volna a piacon tudni a produktumot, de nem sikerült a mutatvány, így kénytelenek voltak a megjelenést idén februárra halasztani. Később pontosították a dátumot, és így az év második havának huszadik napjára tűzték ki a megjelenést.

Sajnálattal jelentjük, hogy már ez sem lesz tartható időpont, a Midway egy újabb hónapot adott a felkészülésre, a legújabb hírek szerint már csak március 20.-án gyűjthetjük be a sandbox műfajban fogant alkotást.

Az öröm az ürömben pedig az, - mert jutott abból is - hogy a játék végleges verziójának érkezése előtt egy letölthető demó segítségével bizonyosodhatunk meg arról, hogy ez a cucc kell nekünk.

A demóról sajnos nem tudunk biztosat, nincs konkrét érkezési dátum, de feltehetően március magasságában tűnik majd fel a PlayStation Store és az Xbox LIVE demó szekcióiban. Ha még nem tetted volna mostanáig, látogasd meg a játék hivatalos weboldalát.

Wheelmangame.com/' target='_blank' rel='nofollow'>Wheelman Official Website
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 22 napja

jo kis jatek

válasz erre
Wheelman
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljadrift3r91 profiljagery1113 profilja