Újra gyárt PC-ket a Philips

2004. november 27.
1.4581
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A holland székhelyû elektronikai óriás még a 90-es évek elején vonult ki a PC-gyártásból, most azonban minden hírverés nélkül bemutatott hat új modellt.

A Philips közölte, hogy szándékosan nem akart nagy port kavarni a visszatérés körül, mivel a gépek csupán hat országban, két északi államban, valamint Nagy-Britanniában, Olaszországban, Írországban és Spanyolországban lesznek elérhetőek. A cég vezetése szerint egyszerűen kihasználtak egy váratlanul felmerült taktikailag fontos lehetőséget.

A Philips-Freeline néven futó modelleket úgy alakították ki, hogy azonnal könnyen összekapcsolhatóak legyenek a cég másik márkája, a Streamium termékeivel. Az annak idején a hatalmas veszteségek miatt meghátráló Philips most sem a PC-ktől várja a nyereséget, inkább egy digitális háztartás kialakításához szándékozik hátteret nyújtani. A PC-üzletágban továbbra is jellemző ugyanis, hogy a legnagyobb piaci szereplők kivételével igen csekély vagy szinte nem is létező a nyereségkulcs, mivel hatalmas a túlkínálat.

Kapcsolódó linkek:
Philips
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 6 hónapja és 17 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profilja