Újragondolt fejlődési rendszer és újabb játékmód érkezik a Star Wars Battlefront 2-be

2018. január 25.
1.6841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután a DICE letudta a legutóbbi Csillagok háborúja mozifilmhez kapcsolódó tartalmakat a Star Wars Battlefront 2 kapcsán, a stúdió egy blogbejegyzésben közölte a rajongókkal, hogy mi lesz a következő lépés a részükről az extra tartalmak tekintetében.

Mint kiderült, a DICE első és legfontosabb feladatának tartja a félresikerült fejlődési rendszer teljes újragondolását, ami leírásuk alapján több lépcsőben történhet meg, hiszen a végleges szisztémát az elkövetkezendő hónapokra ígérték, méghozzá szignifikáns változásokkal, melyekről bővebben márciusban hallhatunk majd.

Ezen felül hamarosan kapunk egy új játékmódot is a Star Wars Battlefront 2-höz, mely Jetpack Cargo név alatt már a jövő hónapban megjelenik, a főszerepben a 8v8 fős intenzív küzdelmekkel.

A DICE hozzátette továbbá, hogy természetesen hamarosan elindulhat majd a Star Wars Battlefront 2 új szezonja is, de hogy ezzel milyen extrák érkeznek, azt egyelőre nem kötötték az orrunkra.
2 hozzászólás

Ronalddo

2 éve, 6 hónapja és 21 napja

Késő bánat. Ezt a játékot elbaszták. Majd ha kijön ingyen, rákattannak még páran de addig jöhetnek ki bármivel szerintem.

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 6 hónapja és 21 napja

Kicsit késő tűzoltás. A legtöbb játékosnak már oda az élmény.

válasz erre
Star Wars Battlefront 2
9.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja