Új Race Driver: GRID és Operation Flashpoint játékokon dolgozik a Codemasters

2010. július 27.
1.8631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Szinte már tapintani lehetett a levegőben, hogy a Codemasters brigádja hamarosan bejelent valamit, hiszen a srácok jelenleg csak egy új DIRT epizódon, valamint egy már most sikerre ítélt Formula 1-es játékon munkálkodnak a háttérben.

Mindezek azonban már a múlt időt jelentik, hiszen a csapat egyik feje, Jame MacDonald úgy nyilatkozott a Develop magazin munkatársainak, hogy csapatuk már egy új Race Driver: GRID és egy új Operation Flashpoint alkotáson is fáradozik a háttérben.

Mivel a GRID immáron két esztendővel ezelőtt került a boltok polcaira, a háborús szimulátorok egyik kiskirálya, avagy az Operation Flashpoint legutolsó epizódja pedig tavaly, lassan tényleg megérik mindkét program a folytatásra, amit a kompánia Southam stúdiója Jame szerint már komolyan készít, így nem zárható ki, hogy hamarosan egy hivatalos bejelentés lát napvilágot valamelyik delikvensről. Természetesen pontosabbat egyik alkotásról sem tudtunk meg a rövidke nyilatkozat alatt, de azt már nyugodtan elkönyvelhetjük, hogy mindkét videojáték folytatást kap a jövőben.
2 hozzászólás

Maniac

14 éve, 11 hónapja és 2 napja

Shadow írta:
egy formula1-es játék nemértem hogylehet egyáltalán sikeres...
Nézz utána a F1 2010 névnek, hogy milyen brutális kinézetet csináltak hozzá, illetve milyen elképesztő dolgokat valósítottak meg benne, és rájössz.mosolygó smiley

válasz erre

Shadow

14 éve, 11 hónapja és 2 napja

egy formula1-es játék nemértem hogylehet egyáltalán sikeres...

válasz erre
Race Driver: GRID
7.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Ferrari

Ferrari

65

65

Az utolsó párbaj

Az utolsó párbaj

legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja