Advertisement

Újra börtönben a Gizmondo egyik apukája

2009. július 13.
1.7361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Gizmondo név hallatán sokan kapják fel a fejüket, hiszen az egyik legnagyobb bukást zsebelte be a játékiparban, miután a mögötte álló cég csupa rossz életű fickókból, csalókból, maffiózókból verbuválódott össze.
Advertisement

A Gizmondo az utóbbi időben újra beszédtémává vált, ugyanis a tulajdonosa nem mondott le arról, hogy ismét piacra dobja a korábban szédületes buktát bemutató handheld hibridet. A hírek szerint Stefan Eriksson-t, a Gizmondo egyik szülőatyját ismét hűvösre küldték.

A svéd bíróság nem kevesebb mint tizennyolc hónapos szabadságvesztéssel sújtotta a széles palettán elkövetett bűncselekményei okán, Stefan Eriksson zsarolt, rabolt, és fenyegetett a bíróság szerint, ezért küldték újra a jól ismert rácsok mögé. Stefan Eriksson-t sokan csak úgy azonosítják, mint annak a millió Dolláros Fearrari-nak a rommá törőjét 220 felett, amely nem csak, hogy sokszorosan túllépve a megengedett sebességet, száguldozott a Pacific Coast Highway-en, hanem eleve illegálisan lett az államokba importálva. Stefan Eriksson az Uppsala bűnszövetkezetet is irányította korábban és úgy tűnik, hogy notórius visszaesőként tengeti életét, melynek eredménye újabb másfél éves guggolás lett a jégen, ha szabad szlengesen fogalmaznunk.
Advertisement
1 hozzászólás

marco

12 éve, 7 hónapja és 20 napja

Még az a pali...

válasz erre
Advertisement

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaMarduk profilja