Újra megerősítve a FEZ 2 vége

2014. augusztus 18.
2.7721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
A Fez 2 soha nem fog megtörténni, ismételte meg Twitter-én a játékfejlesztő Phil Fish egy évvel azután, hogy már egyszer bejelentették a folytatás elkaszálását.

A Polytron 2012-es platformer játékának folytatását tavaly Júniusban jelentették be egy független játékkonferencián, a Horizon Conference-en. Fish rá egy hónapra írta ki Twitter bejegyzésében, hogy a Fez 2-t elkaszálták, nem sokkal ezután a Polytron hivatalosan is megerősítette, hogy befejezték a fejlesztéseket. Fish azzal magyarázta a Fez 2 fejlesztésének abbahagyását, hogy minden vágya lett kiszállni a játékiparból, miután elege lett az őt ért folyamatos visszaélésekből. Legutóbbi tweet-je így hangzik:

komolyan, fogjátok be a ki...-ot pofátokat a Fez 2-ről. soha nem fog megtörténni. nem érdemlitek meg.

Tavaly pedig ezt írta:

A Fez II félbemarad. befejeztem. fogom a pénzt és lelépek. ez már túl sok a gyomromnak. ennek pedig nem egy dolog az okozója, hanem egy hosszú, véres kampány eredménye. ti nyertetek.


A mostani közleményre az sarkalta Philt, hogy nyílt levelet írt neki a Gears of War tervezője Cliff Bleszinkski, amiben arra kéri, fontolja meg újra azt az elhatározását, hogy kilép a játékfejlesztésből.
Fez 2 soha nem fog megtörténni, ismételte meg Twitter-én a játékfejlesztő Phil Fish egy évvel azután, hogy már egyszer bejelentették a folytatás elkaszálását.'>
1 hozzászólás

totyak

10 éve, 6 hónapja és 11 napja

Annyira nem is kár érte, ha így áll hozzá.

válasz erre
Fez 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Tommy profilja