Új noteszgép az MSI kínálatában

2010. február 27.
1.7851
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Micro Star International a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a hordozható gépeinek termékkínálatát.

Az újonnan bemutatott noteszgép a gyártó G szériájának legfiatalabb tagja, az üzletek kínálatában pedig MSI GE600 típusjelzéssel fog felbukkanni. Az újdonság 374 X 246 X 23,8-35 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé 2,7kg-os súly társul. A gép egy 16 inches szélesvásznú kijelzővel van felszerelve, de a támogatott felbontásról a cég sajnos nem közölt információt.

A képernyő keretéből természetesen nem hiányzik a már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera HD felbontású változata, valamint a mikrofon sem. Az új MSI GE600 az Intel HM55 chipkészlet köré épül, és a gyártó az Intel legújabb Core i5-ös központi feldolgozójával vértezte fel, ami mellé egy 4GB RAM-al feltöltött DDR3-as memóriarendszer párosul (maximális kiépítésben). A képi megjelenítésért az 1GB-os ATI Radeon HD 5730-as grafikus gyorsító felel, az adattárolók kínálatában pedig hagyományos merevlemezek 250GB-os, 320GB-os és 500GB-os tárolókapacitással szerepelnek, de a konfigurációból persze nem hiányzik a DVD Super Multi /Blu-ray optikai meghajtó sem. A különféle hálózatok elérését egy Gigabit Ethernet vezérlő, egy 802.11b/g/n rendszerű WiFi modul, egy 56k modem, és egy opcionális Bluetooth adapter garantálja.

A noteszgép külső részén található egy 4 az 1-ben kártyaolvasó (SD, MMC, MS, XD), egy D-Sub VGA és egy HDMI, három USB 2.0, egy eSATA/USB 2.0, egy RJ-45 LAN és egy RJ-11 modem, valamint az audiorendszer csatlakozói. A laptopot egy előtelepített Microsoft Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel szállítja a cég. Az új MSI GE600 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt részleteket.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja