Új NOD32 magyarul is

2008. március 26.
3.3621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Magyar nyelven is megjelent az ESET Smart Security, amely a vírusok és kémprogramok mellett a levélszemét és az illetéktelen adatkommunikáció ellen is védelmet nyújt.

Az új biztonsági programcsomag a NOD32-ben megismert ThreatSense technológiát is tartalmazza. A programcsomag emellett a NOD32 vírusirtótól megszokott gyorsaságot biztosítja, és csak minimális mértékben terheli le a számítógép erőforrásait.

Így az ESET Smart Security nagyobb teljesítményt nyújt, mintha a felhasználó külön-külön telepítene a számítógépére egy vírusirtót, egy kémprogram-eltávolítót, egy tűzfalat és egy levélszemétszűrőt. Ráadásul ezek a modulok az ESET termékében együttműködnek, és adatokat adnak át egymásnak, ami lehetővé teszi, hogy a program minden fenyegetés és károkozó ellen a legmegfelelőbb védelmet biztosítsa.

Az új biztonsági programcsomag mellett az ESET NOD32 Antivirus rendszer új, 3.0-s verziója is elérhetővé vált magyarul. Így azok a felhasználók, akik számára nem fontos a kéretlen reklámlevelek szűrése vagy a tűzfal, továbbra is hozzájuthatnak a legújabb technológiát használó vírus- és kémprogramvédelemhez. A fejlesztéseknek köszönhetően ráadásul a NOD32 erőforrásigénye továbbra is alacsony, így nem lassítja le a számítógépeket. Az új verzió várhatóan elődjeihez hasonló népszerűségre tehet szert hazánkban.

Az ESET Smart Security és az ESET NOD32 Antivirus 3.0 magyar nyelvű próbaváltozata letölthető az ESET magyarországi honlapjáról (www.eset.hu).
3 hozzászólás

Dante576

13 éve, 2 hónapja és 23 napja

Nekem sincs jelenleg mert 64bites rendszert tettem a gépre azt Nod-ot még nem találtam 64bitesset de majd veszek 1et

válasz erre

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 23 napja

Én nem használok vírusírtót. Több mint 5 éve nem kaptam se vírust, semmit. Ha nem **** oldalakra mész, meg nyitogatsz meg mindneféle hülyeségeket, akkor nem lsz vírusod. Ráadásul a Vista azért már elég biztonságosan is kezeli a cuccokat.

válasz erre

Dante576

13 éve, 2 hónapja és 24 napja

zsír a progi én is Nod32-t használlok és semmi bajom nincs vele

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt