Új nettop PC az Onkyo kínálatában

2010. április 23.
1.7311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Onkyo a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a nettop számítógépeinek termékpalettáját.

Az újonnan reflektorfénybe állított mini PC Onkyo DP312 típusjelzéssel fog felbukkanni az üzletek kínálatában, és a mérnökök az nVidia népszerű ION chipkészletével, valamint az Intel Atom processzorával tervezték. Az újdonság helyigényére igazán nem lehet panasz, ugyanis mindössze 156 X 47,1 X 162,6 milliméteres méretekkel büszkélkedhet, ami mellé alig 1,2 kilogrammos tömeg párosul.

Az Onkyo DP312 a fent említett nVidia MCP79 chipkészlet köré épül (ION), és az Intel 1,6GHz-es Atom N270-es központi feldolgozójával van felvértezve, amit egy 2GB RAM-al feltöltött DDR2-es memóriarendszerrel társítottak. A képi megjelenítésért az integrált nVidia GeForce 9400M grafikus chip felel, aminek köszönhetően a gép már minden gond nélkül megbirkózik akár az 1080p felbontású HD videotartalmakkal is. Az adatok tárolásáról egy 320GB-os hagyományos merevlemez gondoskodik, ami egy előtelepített Microsoft Windows 7 Home Premium operációs rendszer kapott helyet.

A különféle hálózatok elérését egy Gigabit Ethernet vezérlő, és egy 802.11b/g/n rendszerű WiFi modul garantálja. A külső részen található egy több formátumot kezelő kártyaolvasó, egy D-Sub VGA és egy HDMI, öt darab USB 2.0, egy RJ-45 LAN, egy SPDIF, valamint az audiorendszer csatlakozói. Az újdonságot igény esetén a cég szállíthatja még egy TV és rádió tuner kártyával, 500GB-os háttértárolóval, és 4GB rendszermemóriával. Az új Onkyo DP312 pontos megjelenési idejéről a gyártó egyelőre még nem közölt információt, annyi mindenesetre már kiderült, hogy 521 euró körüli áron lehet majd beszerezni.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaKisember001 profilja