Új nettop PC a SiComputer kínálatában

2010. március 25.
2.7281
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A SiComputer a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki az nettop PC-inek termékkínálatát.

A frissen beharangozott mini számítógép SiComputer Activa Zepto típusjelzéssel fog felbukkanni az üzletek kínálatában, és a gyártó a már jól bevált recept szerint készítette, vagyis az újdonság az nVidia népszerű ION platformjával van tervezve, ami mellé egy Intel Atom processzort telepítettek a mérnökök. A gép helyigényére sem lehet panasz, ugyanis mindössze 195 X 135 X 25 milliméteres méretekkel dicsekedhet.

A SiComputer Activa Zepto a fent említett nVidia ION chipkészlet köré épül, és az Intel dupla magos, 1,6GHz-es Atom 330-as központi feldolgozójával van felvértezve, a DDR2-es memóriarendszere pedig 2GB RAM-al van feltöltve. A képi megjelenítésért az integrált nVidia GeForce 9400M grafikus chip felel, ami már rendelkezik teljes körű DirectX 10 támogatással, és természetesen az 1080p felbontású HD videotartalmak lejátszása sem okoz neki semmiféle nehézséget. Az adatok tárolására hagyományos merevlemezek 160GB-tól 320GB-os tárolókapacitásig állnak rendelkezésre, de igény esetén a konfiguráció kiegészíthető még egy DVD Super Multi optikai meghajtóval is.

A számítógép hálózati rendszerét egy Gigabit Ethernet vezérlő és egy 802.11b/g/n szabványú WiFi modul alkotja. A külső részen található egy több formátumot kezelő kártyaolvasó, egy DVI és egy HDMI, hat darab USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint az audiorendszer csatlakozói. Az új SiComputer Activa Zepto várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt részleteket.
1 hozzászólás

italianman

11 éve, 6 hónapja és 15 napja

Nem rossz;de biztoos nem venném meg.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja