Új nettop PC a Packard Bell kínálatában

2009. november 28.
2.3021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Acer leányvállalataként ismert Packard Bell a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki az asztali számítógépei termékpalettáját.

A frissen beharangozott újdonság a tulajdonképpen az Acer AspireRevo nettop PC átnevezett változata, és a boltok polcain Packard Bell imedia XS típusjelzéssel fog felbukkanni. Az új mini számítógép mindössze 180 X 180 X 30mm-es méretekkel büszkélkedhet, így az elhelyezése sem jelenthet különösebb problémát.

A Packard Bell imedia XS az nVidia népszerű ION chipkészlete köré épül, és az Intel 1,6GHz-es kétmagos Atom 330-as központi feldolgozójával van felvértezve, amit egy 2GB 667MHz-es RAM-al feltöltött DDR2 memóriarendszerrel társítottak. A képi megjelenítésért az integrált, DirectX 10 támogatású nVidia GeForce 9400M grafikus processzor felel, aminek köszönhetően a gép könnyedén megbirkózik akár a teljes HD felbontású videotartalmakkal is. Az adatok tárolásáról egy 160GB-os hagyományos merevlemez gondoskodik, a különféle hálózatok elérését pedig egy 10/100-as Ethernet vezérlő és egy 802.11b/g szabványú WiFi modul garantálja.

A külső részen található egy 4 az 1-ben kártyaolvasó (SD, MD, MMC, MS), egy D-Sub VGA és egy HDMI, hat USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint az audiorendszer csatlakozói. Az újdonságot egy előtelepített Microsoft Windows Vista Home Premium operációs rendszerrel szállítja a cég. A Packard Bell imedia XS már megjelent az angol boltok polcain 249 font körüli áron.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 6 napja

Már a nettop PC-k is egy kaptafára épülnek, de ez a darab kiváltképp szemrevaló, sőt az árcédulája is szemet gyönyörködtet mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profiljaBotyi profilja