Új multiplatform tri-Ace RPG a láthatáron

2009. április 02.
1.8891
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A tri-Ace csapata minden jel szerint egy újabb, multiplatform leosztású szerepjátékon mesterkedik.

Megjelent egy teaser site, newrpg.jp webes címmel, tehát a bejelentetlen projekt egyelőre nem esett át a keresztségen, legalábbis, nyilvánosan semmiképp. Az oldalra látogatók egy visszaszámlálóba ütköznek és egy hangulatos háttérbe, ahol csendesen havazik továbbá egy első ránézésre összeomlott szobor díszeleg a képen.

A site alján a PlayStation 3 és az Xbox 360 logója feszít, tehát ebből következik, hogy multiplatform játék készül a népszerű szerepjáték stúdióban, amelyről egyelőre semmit sem sikerült kiderítenünk. Feltehetően a counter nullázódása után lehull a lepel néhány meghatározó konkrétumról is, ebben reménykedünk, máskülönben értelmét veszítené a nagy visszaszámlálás.

A tri-Ace csapatának köszönhetjük többek között a Star Ocean epizódokat, a Valkyrie Profile-okat és az Infinite Undiscovery-t is. Tehetséges banda, tettek már le az asztalra bőven, így természetesen érdeklődve várjuk az újabb játékuk leleplezését, erre nagyjából nyolc napon belül sor is kerülhet, akkor majd visszatérünk, remélhetőleg értékelhető tényekkel.


Új multiplatform tri-Ace RPG a láthatáron - 2. kép



tri-Ace New RPG teaser site
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja