Új mini-ITX alaplap a DFI kínálatában

2009. július 09.
3.0591
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A kiváló minőségű alaplapjairól ismert DFI a napokban bemutatta a DFI NP100-N16C típusjelzéssel ellátott legújabb alaplapját.

A frissen beharangozott újdonság mini-ITX (170mm X 170mm) kialakítással rendelkezik, és az Intel Atom processzorával van felszerelve, aminek a hűtéséről egy passzív rendszer gondoskodik. A kis mérete miatt az új alaplap azoknak a felhasználóknak lehet ideális választás, akik HTPC (Home Theater PC) rendszer építését fontolgatják.

A DFI NP100-N16C az Intel 945GSE + ICH7M chipkészlet páros köré épül, és a fent említett Intel központi feldolgozó 1,6GHz-es Atom N270-es változatával van építve. A rendszermemória számára egy DDR2 memóriafoglalat áll rendelkezésre, ami maximális kiépítésben 2GB RAM-ot képes kezelni 400MHz-es vagy 533MHz-es frekvencián. A képi megjelenítésért a beépített Intel Graphics Media Accelerator 950 grafikus processzor felel, a bővítőkártyák részére pedig egy 1X-es PCI Express, és egy hagyományos PCI slot áll rendelkezésre. Az adattárolókat egy Ultra ATA/100 (PATA), és két SATA portra köthetjük. A hátlapi I/O panelen található egy PS/2 billentyűzet és egy egér, két soros COM, egy D-Sub VGA és egy DVI, négy USB 2.0, két RJ-45 Gigabit LAN, valamint a HD audiorendszer csatlakozói. Az alaplap kínálatában megtalálható még egy CompactFlash foglalat, és egy LVDS kijelző interfész is. A DFI NP100-N16C várhatóan augusztusban fog megjelenni az üzletek kínálatában, de az áráról a gyártó egyelőre nem közölt információt.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja