Új merevlemez hűtő az Evercool-tól

2009. július 22.
3.1961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A számítógépek hűtésére specializálódott gyártók kínálatában már láthattunk különféle megoldásokat a központi feldolgozók és grafikus gyorsítók hűtésére, de a nagy hírnévnek örvendő Evercool Thermal ezúttal az asztali rendszerek más komponenseinek hűtésére koncentrált, ugyanis bejelentette, hogy merevlemezekhez tervezett rendszerrel bővítette ki a termékpalettáját.

A frissen beharangozott újdonság Evercool Armor HD-AR típusjelzéssel, valamint fekete (HD-AR-B) és fehér (HD-AR-W) színváltozatban fog megérkezni a boltok polcaira.

Az új hűtőrendszer 150 X 85 X 162mm-es méretekkel, valamint alig 585g-os súllyal rendelkezik. A méreteiből adódóan a beszereléséhez a számítógépház két darab 5,25 inches tárolóhelyét kell feláldoznunk, cserébe az újdonság akár három darab 3,5 inches merevlemezt is képes hűvösen tartani. A folyamatos légáramlásról egy az egység elején elhelyezett 80 X 80 X 25mm-es ventilátor gondoskodik, ami 1200RPM (+/-10%) fordulatszámmal üzemel, és eközben maximum 26dB zajszintet produkál. A hűtőrendszer elején található rácsozat mögött természetesen be van építve egy porszűrő is, ami a kialakításának köszönhetően bármikor kivehető és tisztítható. Az Evercool Armor HD-AR várhatóan még ebben a hónapban meg fog jelenni az üzletek kínálatában, de az áráról a gyártó egyelőre nem közölt információt.

Új merevlemez hűtő az Evercool-tól - 2. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja