Új kiadásban jelenik meg a boltokban az Age of Conan

2010. április 18.
2.2271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Funcom 2008-as, ötletesnek ígérkező, ám kis híján mégis nagyot koppanó próbálkozása, az Age of Conan, végül sikeresen túltette magát a kezdeti bizonytalanságokon.

A folyamatos javítgatások, fejlesztések eredményeképpen sikerült annyi előfizetőt toborozni/megtartani, amennyi elegendő ahhoz, hogy a fejlesztőcsapatnak megérje működtetni a szervereket, illetve elkészíteni egy nagyobb lélegzetű kiegészítőt, a Rise of the Godslayert. Két évvel ezelőtt a kiadási procedúrákat az azóta már felvásárolt Eidos intézte, és úgy tűnik, hogy a Square Enix vezérkarával vagy nem sikerült a norvégoknak megegyezniük, vagy nem is akartak, így a játék következő bolti kiadásához új céget kerestek.

A kiválasztott a számunkra ismeretlen CompuExpert lett, akikről annyit tudunk, hogy a Wings of Prey dobozos változatát is ők forgalmazták az Egyesült Államokban. Ebből már adódik, hogy az Age of Conan új kiadásának megjelenése - amely az alapjáték mellett tartalmazni fogja a hamarosan megjelenő expanziót és néhány exkluzív in-game tárgyat is - egyelőre csupán az óceán túlpartján biztos, az európai lakosoknak még várniuk kell a fejlesztőcsapat rájuk vonatkozó terveinek megismerésére. A dobozok az év során valamikor, nyilvánvalóan a bővítmény most még ismeretlen elkészültének idején kerülnek fel az üzletek polcaira.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Mordorer profiljaBotyi profiljaGargameth profiljarDAVE profilja